FAQ

Welkom op onze FAQ pagina! Hierop staan een hoop vragen die we vaak krijgen over onze producten en diensten. We hopen dat je hier snel het antwoord kunt vinden op jouw vraag. Maar als dat niet zo is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of via e-mail. 

element 8a
FAQ

Website laten maken

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een website laten maken

element 11

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een website laten maken vanaf €599. Voor deze prijs maken wij een professionele website met een home pagina, 3 andere pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content, een contact pagina en basis SEO. Wij zorgen er met SEO voor dat jouw website gevonden wordt op Google en vindbaar is voor jouw publiek.

Een website laat je maken bij Het Ondernemers Kompas. Hier hebben wij verschillende pakketten voor. Jij kiest een pakket dat aansluit op de wensen die jij hebt en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag. Naast het maken van websites maken wij ook webshops. Dit kunnen kleine webshops zijn maar ook grotere webshops met een groot aantal producten kunnen wij voor jou maken.

Een eenvoudige website bestaat vaak uit 1 pagina. Dit soort websites worden ook wel one-page websites genoemd. Een website bestaat dan uit 1 pagina waar alle informatie te vinden is die een eventuele klant nodig heeft. Voor een one-page website kun je contact op nemen via ons contactformulier

Bij het maken van een website komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Je moet letten op veel verschillende factoren, zoals: keuze domeinnaam, website doel, juiste indeling, huisstijl, teksten en afbeeldingen, functionaliteiten, call to action, responsive design, website laad tijd, SEO en website beveiliging.

Bij het op maat laten maken van een website door een professional ben je verzekerd van een unieke website die perfect past bij jouw bedrijf. Wanneer je zelf een website maakt bij bijvoorbeeld wix.com zit je vast aan thema’s, hierdoor lijkt jouw website vaak op andere websites en kan je niet het juiste gevoel meegeven aan jouw bezoekers.

Webshop laten maken

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een webshop laten maken

element 4

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een webshop laten maken vanaf €999. Voor deze prijs maken wij een professionele webshop met een home pagina, 10 product pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content en een contact pagina.

Wij maken gebruik van WordPress, Bij het maken van een webshop via WordPress doen wij dit met WooCommerce. Dit is een erg overzichtelijke webshop plugin met oneindig veel mogelijkheden. Met WooCommerce is het ook mogelijk om een koppeling te maken met bijvoorbeeld Thuisbezorgd. Het is dus niet alleen geschikt om producten te verkopen maar ook voor restaurants en cafés is WooCommerce een hele goede optie. Bij het aanschaffen van een pakket zullen wij jou adviseren welk platform (Shopify of WooCommerce) het beste past bij jouw bedrijf.

WooCommerce en WordPress zijn beide gratis. Naast het gratis pakket van WooCommerce zijn er een aantal extensies die je kan aanschaffen, deze zijn dus niet gratis. Welke extensie jij nodig hebt voor jouw webshop is afhankelijk van de producten die je verkoopt en de service die jij aan jouw klanten wil leveren.

Met WooCommerce kan je dus zelf kiezen hoeveel je uitgeeft en waar aan je dit uitgeeft.

Shopify is helaas niet gratis, de vanaf prijs is €21 per maand. Voor dit bedrag krijg je wel een uitgebreid en overzichtelijk dashboard waarmee jij jouw webshop kan beheren. Je kan op dit dashboard verschillende gratis plugins downloaden waarmee je jouw klanten een betere ervaring kan geven.

Huisstijl laten maken

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een huisstijl laten maken

element 21

Voor een complete huisstijl betaal je bij ons €399. Voor deze prijs geven wij jouw bedrijf een unieke identiteit. Wanneer je bij ons een huisstijl pakket aanschaft krijg je een logo, alternatief logo, favicon, stijlgids en briefpapier ontwerp.

Een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Met het juiste ontwerp zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Bij de oplevering ontvang je van ons een stijlgids. Hierin vindt je de door ons gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee heb je altijd jouw huisstijl bij de hand om te kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld drukwerk of online marketing, maar ook voor een wordpress website die je bij ons kunt laten maken.

Wil jij alleen een logo laten maken? Dat is geen probleem! Wij bekijken samen met jou wat jij precies wil uitstralen met jouw bedrijf. Je hebt zelf misschien al ideeën over hoe jouw logo er precies uit moet komen te zien. Nadat wij dit met jou besproken hebben maken wij verschillende ontwerpen. Je kan dan zelf beslissen van welk logo jij een compleet ontwerp wil ontvangen. Een uniek en professioneel logo heb je bij ons al voor €199.

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Voor een complete huisstijl betaal je bij ons €399. Voor deze prijs geven wij jouw bedrijf een unieke identiteit. Wanneer je bij ons een huisstijl pakket aanschaft krijg je een logo, alternatief logo, favicon, stijlgids en briefpapier ontwerp.

× Stuur ons een appje