Huisstijl laten maken

HUISSTIJL LATEN MAKEN

Een huisstijl laten maken

Vandaag de dag is het hebben van een huisstijl erg belangrijk. Niet alleen voor het oog maar ook voor de betrouwbaarheid van jouw bedrijf is het belangrijk dat er consistentie zit in hoe jij je uitdrukt naar jouw (potentiële) klanten. Met een passend ontwerp creëren wij een huisstijl waarmee jouw onderneming betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt.

01.

Basis huisstijl

Het ‘Basis’ pakket is een uitstekende keuze voor ondernemers die hun bedrijf een unieke en professionele uitstraling willen geven.

v.a.

€549

excl. BTW

 • Huisstijl ontwerp
 • Logo ontwerp
 • Kleurenpalet
 • Lettertype selectie
 • Huisstijl handleiding
 • Visitekaartje ontwerp
  Optioneel
 • Promotiemateriaal
  Optioneel

02.

Professionele huisstijl

Het ‘Professionele’ pakket is perfect voor ondernemers die een stap verder willen gaan in branding met een uitgebreide en herkenbare huisstijl.

v.a.

€749

excl. BTW

 • Huisstijl ontwerp
 • Logo ontwerp
 • Kleurenpalet
 • Lettertype selectie
 • Huisstijl handleiding
 • Visitekaartje ontwerp
 • Promotiemateriaal
  Optioneel

03.

Geavanceerde huisstijl

Het ‘Geavanceerde’ pakket is de beste keuze voor ondernemers die hun bedrijf willen upgraden met een uitgebreide en herkenbare huisstijl.

v.a.

€949

excl. BTW

 • Huisstijl ontwerp
 • Logo ontwerp
 • Kleurenpalet
 • Lettertype selectie
 • Huisstijl handleiding
 • Visitekaartje ontwerp
 • Promotiemateriaal
Een sterke start

Een sterke online basis

Zorg ervoor dat alles binnen jouw bedrijf dezelfde uitstraling heeft door te kiezen voor een op maat gemaakte website of webshop, die perfect aansluit bij je huisstijl. Zo zorg je voor een herkenbare en vertrouwde presentatie van je merk, wat de aantrekkingskracht op potentiële klanten verhoogt.

Website laten maken

Op maat gemaakte websites, webshops en one-page websites.

Webshop laten maken

Op maat gemaakte webshops, shopify, woocommerce.

ONZE WERKWIJZE

Jouw online succes is onze missie!

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen unieke identiteit geven.

STAP 1

Kennismaken & Brainstormen

Samen verkennen we de kernwaarden en ambities van jouw onderneming. We focussen op wat je wilt overbrengen en hoe je jouw klanten wilt laten voelen. Met deze inzichten werken we gezamenlijk aan een concreet actieplan.

Dit actieplan legt de basis voor de verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat we volledig op één lijn liggen. Jouw input gemixt met onze expertise zorgt voor een veelbelovende start!

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
Web designer working
STAP 2

Ontwerpen

De creatieve fase begint nu echt: het daadwerkelijk vormgeven van jouw huisstijl. We houden je tijdens dit proces op de hoogte en zorgen voor meerdere feedback momenten, zodat het ontwerp volledig naar wens is.

Een goed ontwerp weerspiegelt de essentie van jouw bedrijf. Daarom benaderen we elk project met zorg en aandacht voor detail, en verzekeren we dat het eindontwerp jouw doelgroep aanspreekt.

STAP 3

Opleveren

Zodra je volledig tevreden bent met het eindontwerp, leveren we het ontwerp op.

We zorgen ervoor dat de oplevering soepel en probleemloos verloopt. Ook na de oplevering blijven we beschikbaar voor ondersteuning en vragen, zodat je met een gerust hart de digitale wereld betreedt.

it specialists high five each other in office 2021 08 30 19 00 25 utc 2
EEN SELECTIE UIT ONS WERK

Portfolio

In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende website, webshop of huisstijl hebben vormgegeven.

[VOEG JOUW WEBSITE TOE]
[JOUW BRANCHE]
[Jouw website]
RESTAURANT
Barlekker
SALES BUREAU
Trust Advisors
SPORT
Bobteam Post
TEVREDEN KLANTEN

Ondernemers die jou voorgingen

Isabel Jansen
Isabel Jansen
1 Februari 2024
Luc heeft mijn website gemaakt en wat ben ik ongelofelijk blij! Wat een topper die Luc! Hij heeft echt AL mijn wensen waar kunnen maken, tot in de puntjes. Hij luistert, geeft tips, heeft geduld. Door hem heb ik nu een prachtige site staan. Ik zou het iedereen aanraden een website te laten bouwen door Luc. Want dan weet je zeker dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Hij is snel, komt altijd afspraken na en hij is fijn te bereiken. Dankjewel Luc, je bent een topper!
Hans Snaterse
Hans Snaterse
27 Januari 2024
Luc leren kennen via Senior web met de vraag voor een website die na het contact met Luc snel en degelijk een website voor me realiseerde ook het meedenken met je wensen ging bijzonder goed Top!
Robin Abels
Robin Abels
12 December 2023
Luuk gecontacteerd voor een website en voor een ander project waar andere mensen niet aan wouden of konden beginnen. Na een goed gesprek gehad waren beide projecten op korte termijn afgerond. Communicatie en het eindresultaat waren top 👌
Thom Nas
Thom Nas
7 September 2023
Luc is de juiste persoon voor een professionele website. We werken met hem samen en hij slaagt er elke keer weer in om mijn verwachtingen te overtreffen.
Timme Schopman
Timme Schopman
5 September 2023
Hele fijne en leuke samenwerking. Het ondernemerskompas denkt mee met de wensen van de klant met groot oog voor detail. 🍀
Karin Waldram
Karin Waldram
13 Juli 2023
Professioneel, vakkundig en betrouwbaar, zijn kwaliteiten van Luc. Hierdoor is het heel fijn samenwerken. Mijn website werkt niet alleen goed, het ziet er ook nog geweldig uit. Echt een aanrader! Bedankt Luc.
robin post
robin post
28 Juni 2023
Fijne communicatie, komt afspraken na, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Top!
Jan Tienstra
Jan Tienstra
2 Mei 2023
Luc Smits van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Tienstra Coaching een fantastische en professionele website gebouwd voor mijn dienstverlening aan rijschoolhouders en (aankomend) rijbewijsbezitters. Luc is een prettig mens om mee samen te werken, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Een aanrader!
Mark Pluymaekers
Mark Pluymaekers
17 April 2023
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening door Het Ondernemers Kompas. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, duidelijk en snel gecommuniceerd over de voortgang en het eindresultaat mag er zijn!
Paw Lush
Paw Lush
2 Maart 2023
Luc van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Paw Lush een website gemaakt. Fijne communicatie! Luc luistert echt naar wat de klant wil, is heel creatief en denkt met je mee! Mijn site zijn er helemaal naar mijn wensen en professional uit dankzij Luc! Echt een aanrader! Bedankt :)
Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een huisstijl laten maken

Het ontwerpen van een huisstijl varieert in kosten, afhankelijk van de complexiteit en de inhoud van het pakket dat je kiest. Onze pakketten beginnen bij €549 excl. BTW voor het ‘Basis’ pakket, wat een uitstekende start is voor ondernemers die een unieke en professionele uitstraling willen. Voor diegenen die verder willen gaan, bieden we het ‘Professionele’ pakket aan voor €749 excl. BTW, wat perfect is voor een uitgebreide en herkenbare huisstijl. En voor ondernemingen die het summum zoeken in branding, hebben we het ‘Geavanceerde’ pakket vanaf €949 excl. BTW, voor een volledig op maat gemaakte en uitgebreide huisstijl.

Een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Met het juiste ontwerp zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Bij de oplevering ontvang je van ons een stijlgids. Hierin vindt je de door ons gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee heb je altijd jouw huisstijl bij de hand om te kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld drukwerk of online marketing, maar ook voor een wordpress website die je bij ons kunt laten maken.

Wil jij alleen een logo laten maken? Dat is geen probleem! Wij bekijken samen met jou wat jij precies wil uitstralen met jouw bedrijf. Je hebt zelf misschien al ideeën over hoe jouw logo er precies uit moet komen te zien. Nadat wij dit met jou besproken hebben maken wij verschillende ontwerpen. Je kan dan zelf beslissen van welk logo jij een compleet ontwerp wil ontvangen. Een uniek en professioneel logo heb je bij ons al voor €249.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
× Stuur ons een appje!