Huisstijl laten maken

Vandaag de dag is het hebben van een huisstijl erg belangrijk. Niet alleen voor het oog maar ook voor de betrouwbaarheid van jouw bedrijf is het belangrijk dat er consistentie zit in hoe jij je uitdrukt naar jouw (potentiële) klanten. Met een passend ontwerp creëren wij een huisstijl waarmee jouw onderneming betrouwbaarheid en professionaliteit uitstraalt.

element 8a
Illustratie huisstijl laten maken
element 11
element 31

Een huisstijl laten maken

Hieronder kun je onze huisstijl pakketten bekijken

Een professionele huisstijl laten maken zorgt voor meer betrouwbaarheid en herkenning van jouw onderneming. Het zorgt er ook voor dat de doelgroep die jij wil bereiken wordt aangesproken. Met passende kleuren, lettertypes en vormen zorgen wij voor de gehele huisstijl of voor een los logo. Bij de ontworpen huisstijl ontvang je van ons een stijlgids met de gebruikte kleuren en lettertypes. Op deze manier zorg je ervoor dat je huisstijl consistent is en blijft. Je ontvangt daarnaast ook jouw huisstijl en logo in alle nodige bestandsformaten.

Logo

Een uniek en responsive logo ontwerp dat perfect aansluit op jouw bedrijf

€199

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Meest gekozen

Logo + Huisstijl

Complete huisstijl (incl. logo) voor jouw onderneming

€399

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Op aanvraag

Visite kaartjes, posters, social media templates en ander promotiemateriaal

€---

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Huisstijl laten maken werkwijze

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen unieke identiteit geven.

web designer working
Opsomming nr1
Kennismaken & Brainstormen

Samen kijken we naar wat je graag met jouw onderneming wil uitstralen en wat voor gevoel je jouw klanten wil geven. Op basis hiervan gaan we samen aan de slag met het maken van een duidelijk plan.

Opsomming nr2
Ontwerpen

Vervolgens beginnen we met het belangrijkste onderdeel, het daadwerkelijk ontwerpen van jouw huisstijl. Tijdens het ontwerpen houden we nauw contact en sturen we de voortgang door om hier jouw feedback op te ontvangen.

Opsomming nr3
Opleveren

Wanneer jij 100% tevreden bent over het eindresultaat, leveren we het ontwerp op. Je krijgt vervolgens een stijlgids met de gebruikte kleuren en lettertypes. Daarnaast ontvang je ook jouw huisstijl en logo in alle nodige bestandsformaten.

Een greep uit ons werk

Welk gevoel wil jij jouw klanten geven en welke uitstraling moet jouw bedrijf hebben? Allemaal vragen waar je misschien wel mee zit. In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende huisstijl hebben vormgegeven.

Stylebook logo Succes in gesprek scaled 1

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een huisstijl laten maken

Voor een complete huisstijl betaal je bij ons €399. Voor deze prijs geven wij jouw bedrijf een unieke identiteit. Wanneer je bij ons een huisstijl pakket aanschaft krijg je een logo, alternatief logo, favicon, stijlgids en briefpapier ontwerp.

Een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Met het juiste ontwerp zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Bij de oplevering ontvang je van ons een stijlgids. Hierin vindt je de door ons gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee heb je altijd jouw huisstijl bij de hand om te kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld drukwerk of online marketing, maar ook voor een wordpress website die je bij ons kunt laten maken.

Wil jij alleen een logo laten maken? Dat is geen probleem! Wij bekijken samen met jou wat jij precies wil uitstralen met jouw bedrijf. Je hebt zelf misschien al ideeën over hoe jouw logo er precies uit moet komen te zien. Nadat wij dit met jou besproken hebben maken wij verschillende ontwerpen. Je kan dan zelf beslissen van welk logo jij een compleet ontwerp wil ontvangen. Een uniek en professioneel logo heb je bij ons al voor €199.

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Voor een complete huisstijl betaal je bij ons €399. Voor deze prijs geven wij jouw bedrijf een unieke identiteit. Wanneer je bij ons een huisstijl pakket aanschaft krijg je een logo, alternatief logo, favicon, stijlgids en briefpapier ontwerp.

element 11
professionele webdesigner inhuren
× Stuur ons een appje