Huisstijl laten maken

Een unieke huisstijl zorgt voor de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw bedrijf. Met een passend ontwerp zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep jouw bedrijf herkend.

Huisstijl laten maken illustratie paars

Wat kost een huisstijl laten maken?

Hieronder kun je onze pakketten bekijken.

Een passende huisstijl laten maken zorgt voor meer betrouwbaarheid en herkenning van jouw onderneming. Het zorgt er ook voor dat de doelgroep die jij wil bereiken wordt aangesproken. Met verschillende kleuren, lettertypes en vormen zorgen wij voor de gehele huisstijl of voor een los logo. Zodra wij de ontwerpen opleveren krijg je van ons een document met alle gebruikte bestanden, hiermee heb je altijd een passend design om te gebruiken voor verschillende marketing doeleinde. Nadat jij jouw keuze voor één van onze pakketten hebt gemaakt gaan we aan de slag. Uiteraard passen wij het ontwerp aan als je hier toch nog niet helemaal tevreden mee bent.

Logo

Responsive logo ontwerp
199
 • Logo ontwerp
 • 2 verschillende ontwerpen
 • Meerdere correctie rondes
 • Design op maat

Huisstijl

Complete huisstijl voor jouw onderneming
399
 • Logo ontwerp
 • Alternatief logo
 • Favicon
 • Stijlgids
 • Visitekaartje ontwerp
 • Briefpapier ontwerp

Op aanvraag

Voor aparte ontwerpen
___
 • Posters
 • Social media posts
 • Visitekaartjes
 • Bedrijfskleding

Hoe gaan we te werk?

Jij wil een huisstijl laten maken? Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen identiteit geven.

01  Kennismaken

Het eerste contact met elkaar leggen is uiteraard de eerste stap bij een kennismaking. We proberen jou en je onderneming eerst zo goed mogelijk te leren kennen.

02  Brainstormen

Samen kijken we wat je graag met jouw onderneming wil uitstralen en wat voor gevoel je jouw klanten wil geven. Op basis hiervan gaan we aan de slag.

03  Ontwerpen

Vervolgens beginnen we met het belangrijkste onderdeel, het daadwerkelijk ontwerpen van jouw huisstijl of logo. Tijdens het ontwerpen houden we nauw contact en sturen we de voortgang door om hier jouw feedback op te ontvangen.

04  Opleveren

Wanneer jij 100% tevreden bent over het eindresultaat, leveren we het ontwerp op. Je krijgt van ons verschillende soorten bestanden voor allerlei verschillende doeleinden. Je krijgt hierbij ook een handleiding zodat je later nog eens terug kunt lezen welk bestand je waarvoor nodig hebt.

FAQ

Heb jij een vraag? Misschien vindt je hier het antwoord.

Voor een complete huisstijl betaal je bij ons €399. Voor deze prijs geven wij jouw bedrijf een unieke identiteit. Wanneer je bij ons een huisstijl pakket aanschaft krijg je een logo, alternatief logo, favicon, stijlgids en briefpapier ontwerp.

Een huisstijl is de identiteit van jouw bedrijf. Met het juiste ontwerp zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep je bedrijf herkent. Bij de oplevering ontvang je van ons een stijlgids. Hierin vindt je de door ons gebruikte lettertypes, kleuren en logo variaties die samen jouw huisstijl vormen. Hiermee heb je altijd jouw huisstijl bij de hand om te kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld drukwerk of online marketing, maar ook voor een wordpress website die je bij ons kunt laten maken.

Wil jij alleen een logo laten maken? Dat is geen probleem! Wij bekijken samen met jou wat jij precies wil uitstralen met jouw bedrijf. Je hebt zelf misschien al ideeën over hoe jouw logo er precies uit moet komen te zien. Nadat wij dit met jou besproken hebben maken wij verschillende ontwerpen. Je kan dan zelf beslissen van welk logo jij een compleet ontwerp wil ontvangen. Een uniek en professioneel logo heb je bij ons al voor €199.

De kosten zijn afhankelijk van het pakket dat je kiest. Voor een complete huisstijl betaal je bij ons €399. Voor deze prijs geven wij jouw bedrijf een unieke identiteit. Wanneer je bij ons een huisstijl pakket aanschaft krijg je een logo, alternatief logo, favicon, stijlgids en briefpapier ontwerp.