''Sic Parvis Magna''

Deze uitdrukking is als het ware de leidraad in mijn eigen leven en dat van mijn bedrijf. Het betekend zoiets als ”hoe iets kleins toch zo groots kan zijn”. Met deze spreuk in mijn achterhoofd help ik jouw onderneming online op te vallen.

Even voorstellen...

Mijn naam is Luc Smits, 21 jaar en ik woon in Arnhem. Mijn passie voor webdesign en ontwerpen in het algemeen, begon al op vroege leeftijd. Omdat ik al mijn creativiteit hierin kan uiten en ondernemers wil helpen met het online laten opvallen van hun bedrijf ben ik Het Ondernemers Kompas begonnen.

over het ondernemers kompas

Over Het Ondernemers Kompas

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het Ondernemers Kompas helpt beginnende ondernemers en zzp’ers met het online vindbaar maken van hun bedrijf. Daarnaast helpen wij ondernemers ook met het opfrissen van hun huidige website of webshop. Naast onze website en huisstijl pakketten bieden wij ook onze onderhoud service aan, hiermee ben je altijd verzekerd van hulp bij website aanpassingen, technische vragen en hosting.

Website laten maken

Op maat gemaakte websites, webshops en one-page websites

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content, posters, briefpapier.

Web onderhoud

Domeinnaam, hosting, email, updates en onderhoud van jouw website of webshop.

Jouw website al vanaf: €599,-

Professionele website met een passend en uniek ontwerp.

Stel hier jouw vraag

Wil je meer informatie? Stel jouw vraag hieronder!

Waarom zou je voor ons kiezen?

Unieke en passende designs voor een eerlijke prijs. Dat is waarom je voor Het Ondernemers Kompas kiest. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het lastig kan zijn om jouw business online te presenteren, en als je dat wil laten doen je hier vaak veel geld voor kwijt bent. Daarom bouwen wij voor een eerlijke prijs een unieke website die perfect aansluit op jouw onderneming.

Bestaande website aanpassen

Heb je ooit een website laten maken maar is hij nu niet meer up-to-date? Wij zorgen ervoor dat jouw oude website weer functioneert en zorgt voor nieuwe klanten. Wanneer het niet mogelijk is om jouw bestaande website aan te passen kunnen wij in overleg een geheel nieuwe website maken.

Huisstijl & Logo

Natuurlijk is een website niks zonder een huisstijl en logo. Doormiddel van verschillende kleuren, lettertypes en vormen zorgen wij voor een unieke uitstraling. Met jouw ideeën en onze creativiteit zorgen wij altijd voor een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw onderneming.