Even voorstellen...

Mijn naam is Luc Smits, 22 jaar en ik woon in Arnhem. Mijn passie voor webdesign en ontwerpen in het algemeen, begon al op vroege leeftijd. Omdat ik al mijn creativiteit hierin kan uiten en ondernemers wil helpen met het online laten opvallen van hun bedrijf ben ik Het Ondernemers Kompas begonnen.

''Sic Parvis Magna''

Deze uitdrukking is als het ware de leidraad in mijn eigen leven en dat van mijn bedrijf. In het Latijns betekend het zoiets als ”hoe iets kleins toch zo groots kan zijn”. Met deze spreuk in mijn achterhoofd help ik jou bij het vestigen van een sterke online aanwezigheid.

over het ondernemers kompas
element 11
element 31

Over Het Ondernemers Kompas

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het Ondernemers Kompas richt zich op het ontwerpen en maken van professionele websites en huisstijlen. Onze missie is om ondernemers te helpen bij het vestigen van een sterke online aanwezigheid, waardoor zij hun doelgroep beter kunnen bereiken en hun business kunnen laten groeien. Wij werken met een klein team van ervaren en creatief talent om ervoor te zorgen dat elk project op maat gemaakt is en aan de wensen en behoeften van onze klanten voldoet. Met onze kennis en ervaring helpen wij ondernemers om hun online identiteit te ontwikkelen en hun bedrijf te laten uitgroeien tot een succes.

110 hand drawn business icons MYYRXM 3

Website laten maken

Op maat gemaakte websites, webshops en one-page websites

110 hand drawn business icons MYYRXM 5

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content, posters, briefpapier.

110 hand drawn business icons MYYRXM 2

Onderhoud

Domein, hosting, email en onderhoud van jouw website of webshop.

× Stuur ons een appje