Even voorstellen...

Mijn naam is Luc Smits, de drijvende kracht achter Het Ondernemers Kompas. Met mijn expertise in het ontwikkelen van professionele websites, webshops en unieke huisstijlen, help ik ondernemers met het vestigen van een sterke online aanwezigheid. Mijn missie is om je bedrijf te ondersteunen in zijn groei, door jouw doelgroep op een effectieve manier te bereiken. Samen met een team van ervaren en creatieve freelancers, zorg ik ervoor dat elk project nauwkeurig afgestemd is op de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten.

Een partner die meegroeit met je bedrijf.

Naast mijn technische kennis en creatieve vaardigheden, onderscheid ik mij door mijn betrokkenheid en passie voor het werk. Ik ben geen “bureau dat alleen je website bouwt”. Ik neem de tijd om je bedrijf echt te leren kennen, je ambities te begrijpen en een digitale strategie te ontwikkelen die precies past bij wat je nodig hebt. Mijn klanten waarderen deze persoonlijke benadering – ik ben geen onpersoonlijke serviceprovider, maar een partner die meegroeit met je bedrijf.

over het ondernemers kompas
element 11
element 31

Over Het Ondernemers Kompas

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Het Ondernemers Kompas richt zich op het ontwerpen en maken van professionele websites en huisstijlen. Onze missie is om ondernemers te helpen bij het vestigen van een sterke online aanwezigheid, waardoor zij hun doelgroep beter kunnen bereiken en hun business kunnen laten groeien. Wij werken met een klein team van ervaren en creatief talent om ervoor te zorgen dat elk project op maat gemaakt is en aan de wensen en behoeften van onze klanten voldoet. Met onze kennis en ervaring helpen wij ondernemers om hun online identiteit te ontwikkelen en hun bedrijf te laten uitgroeien tot een succes.

110 hand drawn business icons MYYRXM 3

Website laten maken

Op maat gemaakte websites, webshops en one-page websites

110 hand drawn business icons MYYRXM 5

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content, posters, briefpapier.

110 hand drawn business icons MYYRXM 2

Onderhoud

Domein, hosting, email en onderhoud van jouw website of webshop.

× Stuur ons een appje