Over ons

820f278b 8355 426d 9971 8894e472df3d
Even voorstellen...

Wie ben ik?

Mijn naam is Luc Smits, de drijvende kracht achter Het Ondernemers Kompas. Met mijn expertise in het ontwikkelen van professionele websites, webshops en unieke huisstijlen, help ik ondernemers met het vestigen van een sterke online aanwezigheid. Mijn missie is om je bedrijf te ondersteunen in zijn groei, door jouw doelgroep op een effectieve manier te bereiken. Samen met een team van ervaren en creatieve freelancers, zorg ik ervoor dat elk project nauwkeurig afgestemd is op de specifieke wensen en behoeften van mijn klanten.

Een partner die meegroeit met je bedrijf.

Naast mijn technische kennis en creatieve vaardigheden, onderscheid ik mij door mijn betrokkenheid en passie voor het werk. Ik ben geen “bureau dat alleen je website bouwt”. Ik neem de tijd om je bedrijf echt te leren kennen, je ambities te begrijpen en een digitale strategie te ontwikkelen die precies past bij wat je nodig hebt. Mijn klanten waarderen deze persoonlijke benadering – ik ben geen onpersoonlijke serviceprovider, maar een partner die meegroeit met je bedrijf.

Wie zijn wij?

Het Ondernemers Kompas

Het Ondernemers Kompas richt zich op het ontwerpen en maken van professionele websites en huisstijlen. Onze missie is om ondernemers te helpen bij het vestigen van een sterke online aanwezigheid, waardoor zij hun doelgroep beter kunnen bereiken en hun business kunnen laten groeien. Wij werken met een klein team van ervaren en creatief talent om ervoor te zorgen dat elk project op maat gemaakt is en aan de wensen en behoeften van onze klanten voldoet. Met onze kennis en ervaring helpen wij ondernemers om hun online identiteit te ontwikkelen en hun bedrijf te laten uitgroeien tot een succes.

EEN SELECTIE UIT ONS WERK

Portfolio

In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende website, webshop of huisstijl hebben vormgegeven.

[VOEG JOUW WEBSITE TOE]
[JOUW BRANCHE]
[Jouw website]
RESTAURANT
Barlekker
SALES BUREAU
Trust Advisors
SPORT
Bobteam Post
TEVREDEN KLANTEN

Ondernemers die jou voorgingen

Isabel Jansen
Isabel Jansen
1 Februari 2024
Luc heeft mijn website gemaakt en wat ben ik ongelofelijk blij! Wat een topper die Luc! Hij heeft echt AL mijn wensen waar kunnen maken, tot in de puntjes. Hij luistert, geeft tips, heeft geduld. Door hem heb ik nu een prachtige site staan. Ik zou het iedereen aanraden een website te laten bouwen door Luc. Want dan weet je zeker dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Hij is snel, komt altijd afspraken na en hij is fijn te bereiken. Dankjewel Luc, je bent een topper!
Hans Snaterse
Hans Snaterse
27 Januari 2024
Luc leren kennen via Senior web met de vraag voor een website die na het contact met Luc snel en degelijk een website voor me realiseerde ook het meedenken met je wensen ging bijzonder goed Top!
Robin Abels
Robin Abels
12 December 2023
Luuk gecontacteerd voor een website en voor een ander project waar andere mensen niet aan wouden of konden beginnen. Na een goed gesprek gehad waren beide projecten op korte termijn afgerond. Communicatie en het eindresultaat waren top 👌
Thom Nas
Thom Nas
7 September 2023
Luc is de juiste persoon voor een professionele website. We werken met hem samen en hij slaagt er elke keer weer in om mijn verwachtingen te overtreffen.
Timme Schopman
Timme Schopman
5 September 2023
Hele fijne en leuke samenwerking. Het ondernemerskompas denkt mee met de wensen van de klant met groot oog voor detail. 🍀
Karin Waldram
Karin Waldram
13 Juli 2023
Professioneel, vakkundig en betrouwbaar, zijn kwaliteiten van Luc. Hierdoor is het heel fijn samenwerken. Mijn website werkt niet alleen goed, het ziet er ook nog geweldig uit. Echt een aanrader! Bedankt Luc.
robin post
robin post
28 Juni 2023
Fijne communicatie, komt afspraken na, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Top!
Jan Tienstra
Jan Tienstra
2 Mei 2023
Luc Smits van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Tienstra Coaching een fantastische en professionele website gebouwd voor mijn dienstverlening aan rijschoolhouders en (aankomend) rijbewijsbezitters. Luc is een prettig mens om mee samen te werken, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Een aanrader!
Mark Pluymaekers
Mark Pluymaekers
17 April 2023
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening door Het Ondernemers Kompas. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, duidelijk en snel gecommuniceerd over de voortgang en het eindresultaat mag er zijn!
Paw Lush
Paw Lush
2 Maart 2023
Luc van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Paw Lush een website gemaakt. Fijne communicatie! Luc luistert echt naar wat de klant wil, is heel creatief en denkt met je mee! Mijn site zijn er helemaal naar mijn wensen en professional uit dankzij Luc! Echt een aanrader! Bedankt :)
WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!