SEO

SEO Uitbesteden

SEO pakketen

Ontdek onze diverse SEO pakketten, zorgvuldig ontwikkeld om jouw online zichtbaarheid te verbeteren. Met de focus op SEO, SEA, conversieoptimalisatie en Social Ads, zijn onze diensten specifiek gericht op het stimuleren van de groei van jouw onderneming. Heb je interesse in een pakket op maat? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij ons!

01.

Starter pakket

Het ‘Starter’ pakket biedt een sterke SEO-basis voor ondernemers die hun online zichtbaarheid willen vergroten.

€325

excl. BTW

p/maand

 • 5 uur p/maand
 • Advies op maat
 • Maandelijkse rapportage
 • SEO, adverteren of CRO

02.

Groei pakket

Kies voor het ‘Groei’ pakket om jouw SEO te verbeteren en jouw online aanwezigheid te vergroten.

€600

excl. BTW

p/maand

 • 10 uur p/maand
 • Advies op maat
 • Maandelijkse rapportage
 • SEO, adverteren of CRO

03.

Maatwerk pakket

Ons ‘Maatwerk’ pakket is dé SEO-oplossing voor bedrijven die meer uit hun website of webshop willen halen.

€ ---

excl. BTW

p/maand

 • X uur p/maand
 • Advies op maat
 • Maandelijkse rapportage
 • SEO, adverteren of CRO
Een sterke start

Een sterke online basis

Zorg ervoor dat alles binnen jouw bedrijf dezelfde uitstraling heeft door te kiezen voor een op maat gemaakte website of webshop, die perfect aansluit bij je huisstijl. Zo zorg je voor een herkenbare en vertrouwde presentatie van je merk, wat de aantrekkingskracht op potentiële klanten verhoogt.

Website laten maken

Op maat gemaakte websites, webshops en one-page websites.

Webshop laten maken

Op maat gemaakte webshops, shopify, woocommerce.

ONZE WERKWIJZE

Jouw online succes is onze missie!

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan voor SEO, is het ons doel om te zorgen dat jouw bedrijf optimaal presteert en vindbaar is. Hieronder vind je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij ervoor zorgen dat jouw onderneming online opvalt.

STAP 1

Strategie bepalen

We begrijpen volledig dat elk bedrijf anders is. Daarom is het bieden van oplossingen op maat een van onze belangrijkste sterke punten. Voordat we een voorstel met je delen, duikt ons team diep in de behoeften van je merk, concurrentie- en marktonderzoek, de nieuwste trends en technologie en alleen dan komen we met een strategie die uniek is voor jouw bedrijf.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
Web designer working
STAP 2

Plan van aanpak

Afhankelijk van het gekozen pakket, optimaliseren we je website of webshop met regelmatige SEO-updates, variërend van technische verbeteringen tot content verbeteringen. Onze gerichte strategieën zijn ontworpen om jouw zichtbaarheid in zoekmachines te verhogen en de interactie met jouw doelgroep te stimuleren. Daarnaast monitoren we voortdurend de SEO-prestaties om ervoor te zorgen dat jouw merk voortdurend evolueert en verbetert.

STAP 3

Uitvoeren & Rapportage

Als het plan duidelijk is, richten we ons op de daadwerkelijke implementatie van de SEO-strategieën en het zorgvuldig volgen van de resultaten. Wij voeren de geplande optimalisaties uit en houden nauwkeurig bij hoe deze veranderingen de prestaties van jouw website of webshop beïnvloeden. Regelmatige rapportages voorzien je van gedetailleerde inzichten en analyses over de voortgang, waaronder zichtbaarheid in zoekmachines, websiteverkeer en conversie. Dit stelt ons in staat om strategieën waar nodig aan te passen en continu te verbeteren.

it specialists high five each other in office 2021 08 30 19 00 25 utc 2
EEN SELECTIE UIT ONS WERK

Portfolio

In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende website, webshop of huisstijl hebben vormgegeven.

[VOEG JOUW WEBSITE TOE]
[JOUW BRANCHE]
[Jouw website]
RESTAURANT
Barlekker
SALES BUREAU
Trust Advisors
SPORT
Bobteam Post
TEVREDEN KLANTEN

Ondernemers die jou voorgingen

Isabel Jansen
Isabel Jansen
1 Februari 2024
Luc heeft mijn website gemaakt en wat ben ik ongelofelijk blij! Wat een topper die Luc! Hij heeft echt AL mijn wensen waar kunnen maken, tot in de puntjes. Hij luistert, geeft tips, heeft geduld. Door hem heb ik nu een prachtige site staan. Ik zou het iedereen aanraden een website te laten bouwen door Luc. Want dan weet je zeker dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Hij is snel, komt altijd afspraken na en hij is fijn te bereiken. Dankjewel Luc, je bent een topper!
Hans Snaterse
Hans Snaterse
27 Januari 2024
Luc leren kennen via Senior web met de vraag voor een website die na het contact met Luc snel en degelijk een website voor me realiseerde ook het meedenken met je wensen ging bijzonder goed Top!
Robin Abels
Robin Abels
12 December 2023
Luuk gecontacteerd voor een website en voor een ander project waar andere mensen niet aan wouden of konden beginnen. Na een goed gesprek gehad waren beide projecten op korte termijn afgerond. Communicatie en het eindresultaat waren top 👌
Thom Nas
Thom Nas
7 September 2023
Luc is de juiste persoon voor een professionele website. We werken met hem samen en hij slaagt er elke keer weer in om mijn verwachtingen te overtreffen.
Timme Schopman
Timme Schopman
5 September 2023
Hele fijne en leuke samenwerking. Het ondernemerskompas denkt mee met de wensen van de klant met groot oog voor detail. 🍀
Karin Waldram
Karin Waldram
13 Juli 2023
Professioneel, vakkundig en betrouwbaar, zijn kwaliteiten van Luc. Hierdoor is het heel fijn samenwerken. Mijn website werkt niet alleen goed, het ziet er ook nog geweldig uit. Echt een aanrader! Bedankt Luc.
robin post
robin post
28 Juni 2023
Fijne communicatie, komt afspraken na, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Top!
Jan Tienstra
Jan Tienstra
2 Mei 2023
Luc Smits van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Tienstra Coaching een fantastische en professionele website gebouwd voor mijn dienstverlening aan rijschoolhouders en (aankomend) rijbewijsbezitters. Luc is een prettig mens om mee samen te werken, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Een aanrader!
Mark Pluymaekers
Mark Pluymaekers
17 April 2023
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening door Het Ondernemers Kompas. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, duidelijk en snel gecommuniceerd over de voortgang en het eindresultaat mag er zijn!
Paw Lush
Paw Lush
2 Maart 2023
Luc van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Paw Lush een website gemaakt. Fijne communicatie! Luc luistert echt naar wat de klant wil, is heel creatief en denkt met je mee! Mijn site zijn er helemaal naar mijn wensen en professional uit dankzij Luc! Echt een aanrader! Bedankt :)
Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over SEO.

SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is het proces waarbij je jouw online zichtbaarheid verbetert, vooral op je website, om deze aantrekkelijker te maken voor zoekmachines zoals Google en Bing. Dit omvat het optimaliseren van elementen zoals trefwoorden, website-inhoud, site-architectuur en backlinks. Door je website te optimaliseren, zorg je ervoor dat zoekmachines deze gemakkelijk kunnen indexeren en begrijpen. Dit leidt tot een hogere ranking in de zoekresultaten en een toename van zowel de kwantiteit als de kwaliteit van het organische verkeer.

Ja, je kunt basis SEO zelf uitvoeren. Het vereist wat expertise en een leerproces, maar het is zeker mogelijk. Houd er rekening mee dat SEO tijd kost en dat je zowel technische SEO als on-page SEO moet overwegen. Om het goed te doen, is het ook belangrijk om op de hoogte te blijven van wijzigingen in zoekmachinealgoritmen. Voor complexere sites of competitieve markten kan professionele hulp echter zeer waardevol zijn.

Hoewel de basisprincipes van SEO over het algemeen universeel zijn, zoals het optimaliseren van inhoud en het verbeteren van de gebruikerservaring, kunnen er kleine variaties zijn tussen verschillende zoekmachines. De meeste mensen gebruiken Google, dus het is vaak het meest effectief om je SEO-strategie daarop te richten. Echter, het begrijpen van specifieke nuances van andere zoekmachines kan ook voordelig zijn.

De kosten van het uitbesteden van SEO variëren en moeten worden opgenomen in je marketingbudget. Deze kosten zijn afhankelijk van de omvang van het project en de specifieke diensten die je nodig hebt, zoals trefwoordonderzoek, on-page optimalisatie, linkbuilding en technische SEO. Gemiddeld betaal je voor een online marketingbureau tussen de 75 en 150 euro per uur exclusief BTW.

Je SEO-positie wordt bepaald door verschillende factoren:

Het effect van SEO is meestal zichtbaar binnen vier tot zes maanden, maar dit hangt af van je doelstellingen en de gekozen strategieën. De tijd om resultaten te zien kan ook variëren afhankelijk van de concurrentie in je niche en de huidige staat van je website. Onthoud dat dit het begin is van het zien van resultaten, en niet het punt waarop je al je doelen bereikt hebt.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!