Social Media Beheer

Social Media Beheer Uitbesteden

Social Media Beheer pakketen

Bij Het Ondernemers Kompas bieden we afgestemde social media pakketten aan: Basis, Professioneel en Geavanceerd. Ongeacht of je een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, wij hebben de juiste social media oplossing voor jou. Twijfel je over welk pakket het beste bij jouw bedrijf past? Neem gerust contact met ons op voor advies.

01.

Basis pakket

Het ‘Basis’ pakket is een uitstekende keuze voor ondernemers die streven naar een professionele uitstraling van hun bedrijf op social media.

€179

excl. BTW

p/maand

 • Social Media Strategie
 • 1 social media platform
 • 2 posts per week
 • Passende huisstijl
 • Reacties onderhouden
 • Maandelijkse rapportage
 • Content ontwerp
  Optioneel

02.

Professionele pakket

Het ‘Professionele’ pakket is perfect voor bedrijven die hun social media-aanwezigheid willen versterken en professionaliseren.

€299

excl. BTW

p/maand

 • Social Media Strategie
 • 2 social media platforms
 • 3 posts per week
 • Passende huisstijl
 • Reacties onderhouden
 • Maandelijkse rapportage
 • Content ontwerp

03.

Geavanceerde pakket

Het ‘Geavanceerde’ pakket is de beste oplossing voor bedrijven die de volledige potentie van social media willen benutten.

€479

excl. BTW

p/maand

 • Social Media Strategie
 • 3 social media platforms
 • 5 posts per week
 • Passende huisstijl
 • Reacties onderhouden
 • Maandelijkse rapportage
 • Content ontwerp
ONZE WERKWIJZE

Jouw online succes is onze missie!

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan voor social media beheer, is het ons doel om te zorgen dat jouw bedrijf optimaal presteert op alle relevante platforms. Hieronder vind je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een unieke online identiteit geven.

STAP 1

Strategie ontwikkelen

We beginnen met een grondige analyse van jouw merk, doelgroep en bedrijfsdoelen. Op basis hiervan ontwikkelen we een social media strategie die past bij het pakket van jouw keuze, of het nu gaat om een aanwezigheid op één, twee of drie platforms. We richten ons op het creëren van een sterke merkidentiteit die echte verbindingen legt met je publiek.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
Web designer working
STAP 2

Creëren & Engagement

Afhankelijk van het gekozen pakket, verzorgen we een regelmatige stroom van posts, variërend van 3 tot 7 keer per week. Onze contentcreatie is erop gericht om jouw bedrijf te laten opvallen en interactie met je publiek te bevorderen. We zorgen ook voor het bijhouden van reacties, zodat jouw merk betrokken blijft.

STAP 3

Optimaliseren & Rapporteren

Elk pakket omvat een maandelijkse rapportage, waarin we de prestaties analyseren en inzichten bieden voor verdere optimalisatie. Door continu te monitoren en aan te passen, zorgen we ervoor dat je social media inspanningen vruchten afwerpen en bijdragen aan de groei van jouw onderneming.

it specialists high five each other in office 2021 08 30 19 00 25 utc 2
EEN SELECTIE UIT ONS WERK

Portfolio

In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende website, webshop of huisstijl hebben vormgegeven.

[VOEG JOUW WEBSITE TOE]
[JOUW BRANCHE]
[Jouw website]
RESTAURANT
Barlekker
SALES BUREAU
Trust Advisors
SPORT
Bobteam Post
TEVREDEN KLANTEN

Ondernemers die jou voorgingen

Isabel Jansen
Isabel Jansen
1 Februari 2024
Luc heeft mijn website gemaakt en wat ben ik ongelofelijk blij! Wat een topper die Luc! Hij heeft echt AL mijn wensen waar kunnen maken, tot in de puntjes. Hij luistert, geeft tips, heeft geduld. Door hem heb ik nu een prachtige site staan. Ik zou het iedereen aanraden een website te laten bouwen door Luc. Want dan weet je zeker dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Hij is snel, komt altijd afspraken na en hij is fijn te bereiken. Dankjewel Luc, je bent een topper!
Hans Snaterse
Hans Snaterse
27 Januari 2024
Luc leren kennen via Senior web met de vraag voor een website die na het contact met Luc snel en degelijk een website voor me realiseerde ook het meedenken met je wensen ging bijzonder goed Top!
Robin Abels
Robin Abels
12 December 2023
Luuk gecontacteerd voor een website en voor een ander project waar andere mensen niet aan wouden of konden beginnen. Na een goed gesprek gehad waren beide projecten op korte termijn afgerond. Communicatie en het eindresultaat waren top 👌
Thom Nas
Thom Nas
7 September 2023
Luc is de juiste persoon voor een professionele website. We werken met hem samen en hij slaagt er elke keer weer in om mijn verwachtingen te overtreffen.
Timme Schopman
Timme Schopman
5 September 2023
Hele fijne en leuke samenwerking. Het ondernemerskompas denkt mee met de wensen van de klant met groot oog voor detail. 🍀
Karin Waldram
Karin Waldram
13 Juli 2023
Professioneel, vakkundig en betrouwbaar, zijn kwaliteiten van Luc. Hierdoor is het heel fijn samenwerken. Mijn website werkt niet alleen goed, het ziet er ook nog geweldig uit. Echt een aanrader! Bedankt Luc.
robin post
robin post
28 Juni 2023
Fijne communicatie, komt afspraken na, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Top!
Jan Tienstra
Jan Tienstra
2 Mei 2023
Luc Smits van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Tienstra Coaching een fantastische en professionele website gebouwd voor mijn dienstverlening aan rijschoolhouders en (aankomend) rijbewijsbezitters. Luc is een prettig mens om mee samen te werken, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Een aanrader!
Mark Pluymaekers
Mark Pluymaekers
17 April 2023
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening door Het Ondernemers Kompas. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, duidelijk en snel gecommuniceerd over de voortgang en het eindresultaat mag er zijn!
Paw Lush
Paw Lush
2 Maart 2023
Luc van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Paw Lush een website gemaakt. Fijne communicatie! Luc luistert echt naar wat de klant wil, is heel creatief en denkt met je mee! Mijn site zijn er helemaal naar mijn wensen en professional uit dankzij Luc! Echt een aanrader! Bedankt :)
Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over social media beheer.

Social media beheer is het proces waarbij een merk of onderneming haar sociale media kanalen strategisch beheert. Dit omvat taken zoals het plannen en publiceren van content, het monitoren van klantinteracties, het analyseren van sociale media metrics, en het afstemmen van marketingstrategieën om merkbekendheid te vergroten, engagement te stimuleren en uiteindelijk de bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Effectief beheer zorgt ervoor dat jouw merk consistent en professioneel wordt vertegenwoordigd op platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, en meer.

De kosten voor een social media manager kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de manager, de omvang en de complexiteit van de campagnes, en de verwachtingen van het bedrijf. Bij Het Ondernemers Kompas bieden we concurrerende tarieven voor onze social media beheer pakketten, beginnend bij €179 per maand voor ons ‘Basis’ pakket. Voor meer gedetailleerde en geavanceerde dienstverlening, hebben we ook het ‘Professionele’ en ‘Geavanceerde’ pakket.

Social media beheer is cruciaal voor bedrijven om online zichtbaar te blijven, de merkidentiteit te versterken en te communiceren met de doelgroep. In het digitale tijdperk is een sterke aanwezigheid op social media essentieel voor het opbouwen van klantrelaties en het stimuleren van klantbetrokkenheid. Het stelt bedrijven in staat direct te reageren op klanten, trends te volgen en de algehele online aanwezigheid te optimaliseren.

Het kiezen van het beste social media platform voor jouw bedrijf hangt af van waar je doelgroep het meeste tijd doorbrengt en welke soort content het beste aansluit bij jouw merk. Een grondige analyse van je klanten en concurrenten kan helpen bepalen welke platforms de meeste waarde zullen bieden. Wij kijken samen met jou welk social media platform het beste bij jouw bedrijf past.

Social media omvat een scala aan online platformen en apps waar gebruikers content kunnen delen, netwerken en communiceren. Dit omvat grote netwerken zoals Facebook, Instagram, Twitter, en LinkedIn, maar ook meer niche of opkomende platforms zoals TikTok, Pinterest, en Snapchat. Goed social media beheer betrekt niet alleen het regelmatig plaatsen van content, maar ook het luisteren naar je publiek, en het analyseren van data om de ROI van je social media-inspanningen te verbeteren.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!