Website

Succes in gesprek

Succes in gesprek

Werkwijze

Pakket

Premium

SEO

Basis

Onderhoud

Basis

Code

Basis

CMS

WordPress

Beveiliging

Geoptimaliseerd

Ontwerp

Logo & Huisstijl

Taal

Nederlands & Engels

Wat is Succes in gesprek?

Met mijn kennis en ervaring op het gebied van communicatie, gastvrijheid en agile werken, help ik organisaties om het contact met hun klanten leuk te maken en dit te borgen in het proces.
 
Samen met alle betrokkenen (ja, ook de klant!) zet ik een passende aanpak neer die helpt te focussen op het belang van enthousiaste klanten. Zo worden enthousiaste klanten geen toevalstreffer, maar een vanzelfsprekendheid.

Jouw website al vanaf: €599,-

Professionele website met een passend en uniek ontwerp.

Stel hier jouw vraag

Wil je meer informatie? Stel jouw vraag hieronder!

Waarom zou je voor ons kiezen?

Unieke en passende designs voor een eerlijke prijs. Dat is waarom je voor Het Ondernemers Kompas kiest. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het vooral in het begin lastig is om jouw business online te presenteren, en dat als je dit wil laten doen je hier vaak veel geld voor kwijt bent. Daarom bouwen wij voor een eerlijke prijs een unieke website die perfect aansluit op jouw onderneming.

Bestaande website aanpassen

Heb je ooit een website laten maken maar is hij nu niet meer up-to-date? Wij zorgen ervoor dat jouw oude website weer functioneert en zorgt voor nieuwe klanten. Wanneer het niet mogelijk is om jouw bestaande website aan te passen kunnen wij in overleg een geheel nieuwe website maken.

Huisstijl & Logo

Natuurlijk is een website niks zonder een huisstijl en logo. Doormiddel van verschillende kleuren, lettertypes en vormen zorgen wij voor een unieke uitstraling. Met jouw ideeën en onze creativiteit zorgen wij altijd voor een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw onderneming.