Webshop

VDA Tuning

VDA tuning

Werkwijze

Pakket

Basis

SEO

Basis

Onderhoud

Basis

Code

Basis

CMS

Shopify

Beveiliging

Geoptimaliseerd

Ontwerp

Logo & Huisstijl

Taal

Nederlands & Engels

Wat is VDA Tuning?

VDA Tuning is DE specialist op het gebied van tuning van elektrische brommers. Daarnaast gespecialiseerd in het tunen van de Brekr. Momenteel beschikt VDA Tuning over een unieke opvoerset voor de Brekr B4000.

In de toekomst wil VDA Tuning zijn expertise verder toepassen voor het tunen van andere elektrische brommers.

Jouw website al vanaf: €599,-

Professionele website met een passend en uniek ontwerp.

Stel hier jouw vraag

Wil je meer informatie? Stel jouw vraag hieronder!

Waarom zou je voor ons kiezen?

Unieke en passende designs voor een eerlijke prijs. Dat is waarom je voor Het Ondernemers Kompas kiest. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het vooral in het begin lastig is om jouw business online te presenteren, en dat als je dit wil laten doen je hier vaak veel geld voor kwijt bent. Daarom bouwen wij voor een eerlijke prijs een unieke website die perfect aansluit op jouw onderneming.

Bestaande website aanpassen

Heb je ooit een website laten maken maar is hij nu niet meer up-to-date? Wij zorgen ervoor dat jouw oude website weer functioneert en zorgt voor nieuwe klanten. Wanneer het niet mogelijk is om jouw bestaande website aan te passen kunnen wij in overleg een geheel nieuwe website maken.

Huisstijl & Logo

Natuurlijk is een website niks zonder een huisstijl en logo. Doormiddel van verschillende kleuren, lettertypes en vormen zorgen wij voor een unieke uitstraling. Met jouw ideeën en onze creativiteit zorgen wij altijd voor een ontwerp dat perfect aansluit bij jouw onderneming.