Webshop laten maken

UNIEKE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een webshop laten maken

Het Ondernemers Kompas biedt diverse webshop pakketten aan: Basis, Professioneel en Geavanceerd. Elk van deze pakketten is nauwkeurig afgestemd op de specifieke behoeften van jouw onderneming. Voor de ontwikkeling van jouw webshop maken we gebruik van de meest gebruikte e-commerce platformen, WooCommerce en Shopify.

01.

Basis webshop

Het ‘Basis’ pakket biedt alles wat starters nodig hebben om hun online aanwezigheid te vergroten en hun eerste verkopen te realiseren.

v.a.

€1299

excl. BTW

 • 10 tot 20 producten
 • Woocommerce of Shopify
 • Koppeling met betalingsproviders
 • Koppeling met vervoerder
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Importeren/Exporteren
  Optioneel
 • Externe koppeling
  Optioneel
 • SEO
  Optioneel

02.

Professionele webshop

Het ‘Professionele’ pakket is perfect voor ondernemers die meer mogelijkheden en functionaliteiten willen voor hun webshop.

v.a.

€2199

excl. BTW

 • 30 tot 40 producten
 • Woocommerce of Shopify
 • Koppeling met betalingsproviders
 • Koppeling met vervoerder
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Importeren/Exporteren
 • Externe koppeling
 • SEO
  Optioneel

03.

Geavanceerde webshop

Het ‘Geavanceerde’ pakket biedt alles wat ondernemers nodig hebben voor een uitgebreide webshop met onbeperkte mogelijkheden.

v.a.

€4299

excl. BTW

 • 60 tot 70 producten
 • Woocommerce of Shopify
 • Koppeling met betalingsproviders
 • Koppeling met vervoerder
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Importeren/Exporteren
 • Externe koppeling
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak jouw website- of webshop pakket compleet met onze aanvullende diensten. Kies uit een op maat gemaakte huisstijl, SEO-optimalisatie of technisch onderhoud om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Het Ondernemers Kompas hebben we alles om jouw online succes te vergroten.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Webshop onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

ONZE WERKWIJZE

Jouw online succes is onze missie!

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen unieke identiteit geven.

STAP 1

Kennismaken & Brainstormen

Samen verkennen we de kernwaarden en ambities van jouw onderneming. We focussen op wat je wilt overbrengen en hoe je jouw klanten wilt laten voelen. Met deze inzichten werken we gezamenlijk aan een concreet actieplan.

Dit actieplan legt de basis voor de verdere ontwikkeling en zorgt ervoor dat we volledig op één lijn liggen. Jouw input gemixt met onze expertise zorgt voor een veelbelovende start!

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
Web designer working
STAP 2

Ontwerpen

De creatieve fase begint nu echt: het daadwerkelijk vormgeven van jouw webshop. We houden je tijdens dit proces op de hoogte en zorgen voor meerdere feedback momenten, zodat het ontwerp volledig naar wens is.

Een goed ontwerp weerspiegelt de essentie van jouw bedrijf. Daarom benaderen we elk project met zorg en aandacht voor detail, en verzekeren we dat het eindontwerp jouw doelgroep aanspreekt.

STAP 3

Opleveren

Zodra je volledig tevreden bent met het eindontwerp, is het tijd om live te gaan. We zorgen ervoor dat je alle benodigde inloggegevens krijgt om zelf aan de slag te kunnen met eventuele aanpassingen in de toekomst.

We zorgen ervoor dat de oplevering soepel en probleemloos verloopt. Ook na de oplevering blijven we beschikbaar voor ondersteuning en vragen, zodat je met een gerust hart de digitale wereld betreedt.

it specialists high five each other in office 2021 08 30 19 00 25 utc 2
EEN SELECTIE UIT ONS WERK

Portfolio

In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende website, webshop of huisstijl hebben vormgegeven.

[VOEG JOUW WEBSITE TOE]
[JOUW BRANCHE]
[Jouw website]
RESTAURANT
Barlekker
SALES BUREAU
Trust Advisors
SPORT
Bobteam Post
TEVREDEN KLANTEN

Ondernemers die jou voorgingen

Isabel Jansen
Isabel Jansen
1 Februari 2024
Luc heeft mijn website gemaakt en wat ben ik ongelofelijk blij! Wat een topper die Luc! Hij heeft echt AL mijn wensen waar kunnen maken, tot in de puntjes. Hij luistert, geeft tips, heeft geduld. Door hem heb ik nu een prachtige site staan. Ik zou het iedereen aanraden een website te laten bouwen door Luc. Want dan weet je zeker dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Hij is snel, komt altijd afspraken na en hij is fijn te bereiken. Dankjewel Luc, je bent een topper!
Hans Snaterse
Hans Snaterse
27 Januari 2024
Luc leren kennen via Senior web met de vraag voor een website die na het contact met Luc snel en degelijk een website voor me realiseerde ook het meedenken met je wensen ging bijzonder goed Top!
Robin Abels
Robin Abels
12 December 2023
Luuk gecontacteerd voor een website en voor een ander project waar andere mensen niet aan wouden of konden beginnen. Na een goed gesprek gehad waren beide projecten op korte termijn afgerond. Communicatie en het eindresultaat waren top 👌
Thom Nas
Thom Nas
7 September 2023
Luc is de juiste persoon voor een professionele website. We werken met hem samen en hij slaagt er elke keer weer in om mijn verwachtingen te overtreffen.
Timme Schopman
Timme Schopman
5 September 2023
Hele fijne en leuke samenwerking. Het ondernemerskompas denkt mee met de wensen van de klant met groot oog voor detail. 🍀
Karin Waldram
Karin Waldram
13 Juli 2023
Professioneel, vakkundig en betrouwbaar, zijn kwaliteiten van Luc. Hierdoor is het heel fijn samenwerken. Mijn website werkt niet alleen goed, het ziet er ook nog geweldig uit. Echt een aanrader! Bedankt Luc.
robin post
robin post
28 Juni 2023
Fijne communicatie, komt afspraken na, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Top!
Jan Tienstra
Jan Tienstra
2 Mei 2023
Luc Smits van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Tienstra Coaching een fantastische en professionele website gebouwd voor mijn dienstverlening aan rijschoolhouders en (aankomend) rijbewijsbezitters. Luc is een prettig mens om mee samen te werken, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Een aanrader!
Mark Pluymaekers
Mark Pluymaekers
17 April 2023
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening door Het Ondernemers Kompas. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, duidelijk en snel gecommuniceerd over de voortgang en het eindresultaat mag er zijn!
Paw Lush
Paw Lush
2 Maart 2023
Luc van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Paw Lush een website gemaakt. Fijne communicatie! Luc luistert echt naar wat de klant wil, is heel creatief en denkt met je mee! Mijn site zijn er helemaal naar mijn wensen en professional uit dankzij Luc! Echt een aanrader! Bedankt :)
Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een webshop laten maken.

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een webshop laten maken vanaf €1299. Voor deze prijs maken wij een professionele webshop met een home pagina, 10 tot 20 product pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content en een contact pagina.

Wij maken gebruik van WordPress, Bij het maken van een webshop via WordPress doen wij dit met WooCommerce. Dit is een erg overzichtelijke webshop plugin met oneindig veel mogelijkheden. Met WooCommerce is het ook mogelijk om een koppeling te maken met bijvoorbeeld Thuisbezorgd. Het is dus niet alleen geschikt om producten te verkopen maar ook voor restaurants en cafés is WooCommerce een hele goede optie. Bij het aanschaffen van een pakket zullen wij jou adviseren welk platform (Shopify of WooCommerce) het beste past bij jouw bedrijf.

WooCommerce en WordPress zijn beide gratis. Naast het gratis pakket van WooCommerce zijn er een aantal extensies die je kan aanschaffen, deze zijn dus niet gratis. Welke extensie jij nodig hebt voor jouw webshop is afhankelijk van de producten die je verkoopt en de service die jij aan jouw klanten wil leveren. Met WooCommerce kan je dus zelf kiezen hoeveel je uitgeeft en waar aan je dit uitgeeft.

Shopify is helaas niet gratis, de vanaf prijs is €21 per maand. Voor dit bedrag krijg je wel een uitgebreid en overzichtelijk dashboard waarmee jij jouw webshop kan beheren. Je kan op dit dashboard verschillende gratis plugins downloaden waarmee je jouw klanten een betere ervaring kan geven.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!