Webshop laten maken

Ben je van plan om een professionele webshop te laten maken met een sterke focus op conversie? Onze webshop pakketten bieden je de mogelijkheid om een unieke webshop te creëren die naadloos aansluit bij jouw onderneming. Met ons als partner in het webshop laten maken proces, ben je verzekerd van kwaliteit en maatwerk.

element 8a
Illustratie webshop laten maken
element 11
element 31

Webshop laten maken

Hieronder kun je onze webshop pakketten bekijken

Bij Het Ondernemers Kompas hebben we verschillende webshop pakketten: Starter, Pro en Premium. Deze zijn specifiek ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jouw ondernemingsbehoeften, of je nu een nieuwe online ondernemer bent of een ervaren online verkoper. Afhankelijk van de omvang van je webshop en het aantal producten dat je wilt aanbieden, bouwen we je webshop met de e-commerce platformen, WooCommerce of Shopify.

Weet je nog niet zeker welk pakket het beste past bij je bedrijfsbehoeften? Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op voor deskundig advies.

Starter

Dit pakket biedt alles wat starters nodig hebben om hun online aanwezigheid te vergroten en hun eerste verkopen te realiseren.

€1299

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Meest gekozen

Pro

Het ‘Pro’ pakket is perfect voor ondernemers die meer mogelijkheden en functionaliteiten willen voor hun webshop.

€1649

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Premium

Het ‘Premium’ pakket biedt alles wat ondernemers nodig hebben voor een uitgebreide webshop met onbeperkte mogelijkheden.

€1899

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Webshop laten maken werkwijze

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen unieke identiteit geven.

Het Ondernemers Kompas sfeerfoto1
Opsomming nr1
Kennismaken & Brainstormen

Samen kijken we naar wat je graag met jouw onderneming wil uitstralen en wat voor gevoel je jouw klanten wil geven. Op basis hiervan gaan we samen aan de slag met het maken van een duidelijk plan.

Opsomming nr2
Ontwerpen

Vervolgens beginnen we met het belangrijkste onderdeel, het daadwerkelijk ontwerpen van jouw webshop. Tijdens het ontwerpen houden we nauw contact en sturen we de voortgang door om hier jouw feedback op te ontvangen.

Opsomming nr3
Opleveren

Wanneer jij 100% tevreden bent over het eindresultaat, leveren we het ontwerp op. Je krijgt vervolgens de inlog gegevens om bij de achterkant van jouw webshop in te loggen. Hiermee kan je eventueel zelf aanpassingen doen.

WooCommerce webshop laten maken

Voor het bouwen van een webshop gebruiken wij WordPress om gebruiksvriendelijke en dynamische webshops te creëren. Hierbij maken we gebruik van WooCommerce, een uiterst veelzijdige en overzichtelijke webshop plugin die talloze mogelijkheden biedt. Of je nu producten wilt verkopen of een restaurant of café runt, WooCommerce is een uitstekende keuze.

Shopify webshop laten maken

Shopify, wereldwijd erkend als het meest gebruikte Content Management System (CMS) voor webshop ontwikkeling, is onze voorkeurskeuze voor klanten. Deze keuze is gebaseerd op de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke aard van Shopify, wat het de ideale optie maakt, vooral voor grootschalige webshops met een omvangrijk productaanbod.

Bij de aankoop van een webshop pakket, bieden wij deskundig advies over het beste e-commerce platform voor jouw onderneming. Of dat nu Shopify of WooCommerce is, we zorgen ervoor dat je keuze naadloos aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Makkelijk zelf je website beheren

Makkelijk zelf te beheren

Wij gebruiken voor het bouwen van jouw webshop het CMS-systeem van WordPress of Shopify. Met deze systemen is jouw webshop ook voor jou zelf makkelijk aan te passen. Je krijgt hierover een korte uitleg. Uiteraard kunnen wij dit ook voor jou doen.

Responsive design

Responsive design

Wij zorgen ervoor dat alle webshops overzichtelijk en makkelijk te gebruiken zijn op alle apparaten. Of je nu op een smartphone, tablet of laptop zit. Met een responsive design hebben jouw bezoekers altijd de beste ervaring.

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Samen maken we duidelijke afspraken en hanteren altijd vaste prijzen. Als er onverwachts toch iets veranderd laten we dit direct weten.

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een webshop laten maken

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een webshop laten maken vanaf €999. Voor deze prijs maken wij een professionele webshop met een home pagina, 10 product pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content en een contact pagina.

Wij maken gebruik van WordPress, Bij het maken van een webshop via WordPress doen wij dit met WooCommerce. Dit is een erg overzichtelijke webshop plugin met oneindig veel mogelijkheden. Met WooCommerce is het ook mogelijk om een koppeling te maken met bijvoorbeeld Thuisbezorgd. Het is dus niet alleen geschikt om producten te verkopen maar ook voor restaurants en cafés is WooCommerce een hele goede optie. Bij het aanschaffen van een pakket zullen wij jou adviseren welk platform (Shopify of WooCommerce) het beste past bij jouw bedrijf.

WooCommerce en WordPress zijn beide gratis. Naast het gratis pakket van WooCommerce zijn er een aantal extensies die je kan aanschaffen, deze zijn dus niet gratis. Welke extensie jij nodig hebt voor jouw webshop is afhankelijk van de producten die je verkoopt en de service die jij aan jouw klanten wil leveren.

Met WooCommerce kan je dus zelf kiezen hoeveel je uitgeeft en waar aan je dit uitgeeft.

Shopify is helaas niet gratis, de vanaf prijs is €21 per maand. Voor dit bedrag krijg je wel een uitgebreid en overzichtelijk dashboard waarmee jij jouw webshop kan beheren. Je kan op dit dashboard verschillende gratis plugins downloaden waarmee je jouw klanten een betere ervaring kan geven.

element 11
professionele webdesigner inhuren
× Stuur ons een appje