Basis webshop

BASIS WEBSHOP LATEN MAKEN

Een basis webshop laten maken

Het ‘Basis’ pakket van Het Ondernemers Kompas biedt een sterke start voor je online winkel. Met Woocommerce of Shopify, zorgen we ervoor dat jouw webshop gebruiksvriendelijk is en aantrekkelijk voor jouw klanten. Heb je hulp nodig bij het kiezen van het juiste pakket? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Meer informatie over dit pakket:

10 tot 20 producten

Voor ondernemingen met een beperkte productcatalogus bieden wij op maat gemaakte webshops, ideaal voor 10 tot 20 producten. Deze webshops zijn efficiënt en sluiten naadloos aan bij jouw merkidentiteit.

Woocommerce of Shopify

Bij Het Ondernemers Kompas heb je de keuze tussen WooCommerce en Shopify als e-commerce platform voor jouw webshop. We begeleiden je bij het kiezen van het platform dat het beste bij jouw bedrijf past.

Koppeling met betalingsprovider

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop moeiteloos betalingen kan accepteren via de betalingsprovider die jij kiest.. Klanten kunnen veilig en gemakkelijk afrekenen, wat zorgt voor een fijne koopervaring.

Koppeling met vervoerder

Om ervoor te zorgen dat jouw producten snel en efficiënt bij jouw klanten worden afgeleverd, kunnen we een koppeling maken met een geschikte vervoerder. Hiermee wordt het verzendproces geoptimaliseerd.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat de webshop gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je webshop

Zoekmachinevriendelijk

We optimaliseren jouw webshop voor zoekmachines door metatitels, metadata, permalinks, uitgelichte afbeeldingen en alt-teksten aan alle afbeeldingen toe te voegen. Dit maakt de webshop SEO-klaar.

Snelle laadtijden

Een snelle laadtijd is essentieel voor het behouden van bezoekers. Jouw webshop zal snel en responsief zijn, wat ervoor zorgt dat de algehele gebruikerservaring altijd positief is.

Design op maat

We ontwerpen een op maat gemaakte webshop die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt en indruk maakt met een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

01.

Basis webshop

Het ‘Basis’ pakket biedt alles wat starters nodig hebben om hun online aanwezigheid te vergroten en hun eerste verkopen te realiseren.

v.a.

€1299

excl. BTW

 • 10 tot 20 producten
 • Woocommerce of Shopify
 • Koppeling met betalingsproviders
 • Koppeling met vervoerder
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Importeren/Exporteren
  Optioneel
 • Externe koppeling
  Optioneel
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak jouw website- of webshop pakket compleet met onze aanvullende diensten. Kies uit een op maat gemaakte huisstijl, SEO-optimalisatie of technisch onderhoud om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Het Ondernemers Kompas hebben we alles om jouw online succes te vergroten.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Webshop onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!