Geavanceerde webshop

GEAVANCEERDE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een geavanceerde webshop laten maken

Het ‘Geavanceerde’ pakket van Het Ondernemers Kompas is een uitstekende keuze voor jouw online winkel. Met Woocommerce of Shopify ontwerpen we een website die jouw visie volledig tot uiting brengt. Heb je behoefte aan advies over welk pakket het beste bij jou past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Meer informatie over dit pakket:

60 tot 70 producten

Voor ondernemingen met een uitgebreide productcatalogus bieden wij op maat gemaakte webshops, ideaal voor 60 tot 70 producten. Deze webshops zijn efficiënt en sluiten naadloos aan bij jouw merkidentiteit.

Woocommerce of Shopify

Bij Het Ondernemers Kompas heb je de keuze tussen WooCommerce en Shopify als e-commerce platform voor jouw webshop. We begeleiden je bij het kiezen van het platform dat het beste bij jouw bedrijf past.

Koppeling met betalingsprovider

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop moeiteloos betalingen kan accepteren via de betalingsprovider die jij kiest.. Klanten kunnen veilig en gemakkelijk afrekenen, wat zorgt voor een fijne koopervaring.

Koppeling met vervoerder

Om ervoor te zorgen dat jouw producten snel en efficiënt bij jouw klanten worden afgeleverd, kunnen we een koppeling maken met een geschikte vervoerder. Hiermee wordt het verzendproces geoptimaliseerd.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat de webshop gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je webshop

Zoekmachinevriendelijk

We optimaliseren jouw webshop voor zoekmachines door metatitels, metadata, permalinks, uitgelichte afbeeldingen en alt-teksten aan alle afbeeldingen toe te voegen. Dit maakt de webshop SEO-klaar.

Snelle laadtijden

Een snelle laadtijd is essentieel voor het behouden van bezoekers. Jouw webshop zal snel en responsief zijn, wat ervoor zorgt dat de algehele gebruikerservaring altijd positief is.

Design op maat

We ontwerpen een op maat gemaakte webshop die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt en indruk maakt met een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

Importeren/Exporteren

Voor het eenvoudig beheren van jouw webshop bieden wij import- en exportmogelijkheden voor gegevens. Migreer productinformatie, voorraad en klantgegevens moeiteloos. We helpen je bij het soepel beheren van jouw webshopgegevens.

Externe koppeling

Verbeter de functionaliteit van jouw webshop door externe services te integreren. Wij koppelen je webshop gemakkelijk aan betalingsgateways, verzendpartners en voorraadbeheersystemen voor een verbeterde gebruikerservaring.

SEO (Search Engine Optimization)

Ons geavanceerde pakket biedt alle voordelen van het professionele pakket, plus SEO-optimalisatie. Hiermee vergroot je je online zichtbaarheid en trek je nog meer organisch verkeer naar je website. Leer meer over de kracht van SEO en ontdek hoe het jouw online aanwezigheid kan versterken.

03.

Geavanceerde webshop

Het ‘Geavanceerde’ pakket biedt alles wat ondernemers nodig hebben voor een uitgebreide webshop met onbeperkte mogelijkheden.

v.a.

€4299

excl. BTW

 • 60 tot 70 producten
 • Woocommerce of Shopify
 • Koppeling met betalingsproviders
 • Koppeling met vervoerder
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Importeren/Exporteren
 • Externe koppeling
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak jouw website- of webshop pakket compleet met onze aanvullende diensten. Kies uit een op maat gemaakte huisstijl, SEO-optimalisatie of technisch onderhoud om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Het Ondernemers Kompas hebben we alles om jouw online succes te vergroten.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Webshop onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!