Professionele webshop

PROFESSIONELE WEBSHOP LATEN MAKEN

Een professionele webshop laten maken

Het ‘Professionele’ pakket van Het Ondernemers Kompas is een krachtige keuze voor jouw online winkel. Met Woocommerce of Shopify, maken we jouw webshop gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk voor klanten. Behoefte aan advies over het juiste pakket? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie over dit pakket:

30 tot 40 producten

Voor ondernemingen met een groter aantal producten bieden wij op maat gemaakte webshops, ideaal voor 30 tot 40 producten. Deze webshops zijn efficiënt en sluiten naadloos aan bij jouw merkidentiteit.

Woocommerce of Shopify

Bij Het Ondernemers Kompas heb je de keuze tussen WooCommerce en Shopify als e-commerce platform voor jouw webshop. We begeleiden je bij het kiezen van het platform dat het beste bij jouw bedrijf past.

Koppeling met betalingsprovider

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop moeiteloos betalingen kan accepteren via de betalingsprovider die jij kiest.. Klanten kunnen veilig en gemakkelijk afrekenen, wat zorgt voor een fijne koopervaring.

Koppeling met vervoerder

Om ervoor te zorgen dat jouw producten snel en efficiënt bij jouw klanten worden afgeleverd, kunnen we een koppeling maken met een geschikte vervoerder. Hiermee wordt het verzendproces geoptimaliseerd.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat de webshop gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je webshop

Zoekmachinevriendelijk

We optimaliseren jouw webshop voor zoekmachines door metatitels, metadata, permalinks, uitgelichte afbeeldingen en alt-teksten aan alle afbeeldingen toe te voegen. Dit maakt de webshop SEO-klaar.

Snelle laadtijden

Een snelle laadtijd is essentieel voor het behouden van bezoekers. Jouw webshop zal snel en responsief zijn, wat ervoor zorgt dat de algehele gebruikerservaring altijd positief is.

Design op maat

We ontwerpen een op maat gemaakte webshop die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt en indruk maakt met een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

Importeren/Exporteren

Voor het eenvoudig beheren van jouw webshop bieden wij import- en exportmogelijkheden voor gegevens. Migreer productinformatie, voorraad en klantgegevens moeiteloos. We helpen je bij het soepel beheren van jouw webshopgegevens.

Externe koppeling

Verbeter de functionaliteit van jouw webshop door externe services te integreren. Wij koppelen je webshop gemakkelijk aan betalingsgateways, verzendpartners en voorraadbeheersystemen voor een verbeterde gebruikerservaring.

02.

Professionele webshop

Het ‘Professionele’ pakket is perfect voor ondernemers die meer mogelijkheden en functionaliteiten willen voor hun webshop.

v.a.

€2199

excl. BTW

 • 30 tot 40 producten
 • Woocommerce of Shopify
 • Koppeling met betalingsproviders
 • Koppeling met vervoerder
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Importeren/Exporteren
 • Externe koppeling
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak jouw website- of webshop pakket compleet met onze aanvullende diensten. Kies uit een op maat gemaakte huisstijl, SEO-optimalisatie of technisch onderhoud om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Het Ondernemers Kompas hebben we alles om jouw online succes te vergroten.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Webshop onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!