Website laten maken in Lingewaard

Website laten maken in Lingewaard - Afbeelding van de gemeente Lingewaard
Website laten maken Lingewaard

Professionele website laten maken in Lingewaard

Op zoek naar een professionele webdesigner in Lingewaard? Voor elke ondernemer is het belangrijk om online op te vallen. Het Ondernemers Kompas is gespecialiseerd in het bouwen van op maat gemaakte websites, webshops, en one-page websites die jouw merk onderscheiden van de concurrentie. Wij zijn jouw webdesign partner in Lingewaard en omstreken!

WordPress website laten maken in Lingewaard

Een website laten maken in Lingewaard

Het Ondernemers Kompas biedt drie verschillende websitepakketten: Basis, Professioneel, en Geavanceerd. Wij stellen elk pakket zorgvuldig samen op de behoeften van jouw onderneming. Voor de ontwikkeling van onze websites gebruiken we WordPress, dit is wereldwijd het meest populaire CMS. Niet zeker welk pakket het beste past bij jouw bedrijf? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.

01.

Basis website

Het ‘Basis’ pakket is een uitstekende start voor ondernemers die hun online aanwezigheid effectief willen versterken

v.a.

€899

excl. BTW

 • Complete website
 • 5 losse pagina's
 • Makkelijk zelf aanpassen
 • 2 correctie rondes
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Extra functies
  Optioneel
 • SEO
  Optioneel
 • Custom dashboard
  Optioneel

02.

Professionele website

Het ‘Professionele’ pakket is perfect voor ondernemers die meer mogelijkheden en functionaliteiten willen voor hun website.

v.a.

€1799

excl. BTW

 • Complete website
 • 10 losse pagina's
 • Makkelijk zelf aanpassen
 • 3 correctie rondes
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Extra functies
 • Custom dashboard
 • SEO
  Optioneel

03.

Geavanceerde website

Het ‘Geavanceerde’ pakket biedt alles wat ondernemers nodig hebben voor een uitgebreide website met onbeperkte mogelijkheden.

v.a.

€3699

excl. BTW

 • Complete website
 • 15 losse pagina's
 • Makkelijk zelf aanpassen
 • 4 correctie rondes
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Extra functies
 • Custom dashboard
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak je website- of webshop pakket compleet met onze extra diensten. Of je nu kiest voor een professionele huisstijl, SEO-optimalisatie voor betere vindbaarheid, of technisch onderhoud voor je website, Het Ondernemers Kompas biedt dé ondersteuning die je nodig hebt voor jouw online succes.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Website onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

Website laten maken Lingewaard werkwijze

Jouw online succes is onze missie!

Wanneer je besluit met ons samen te werken, is het belangrijk om te weten wat je te wachten staat. Hier vind je een overzicht van onze werkwijze en hoe we jouw bedrijf van een professionele identiteit voorzien.

STAP 1

Kennismakingsgesprek

We starten door diep in te gaan op wat jouw bedrijf uniek maakt: de kernwaarden en ambities. Het is belangrijk voor ons om te begrijpen wat je wilt communiceren en welke indruk je bij je klanten wilt achterlaten. Met deze inzichten op zak, stellen we gezamenlijk een helder actieplan op.

Dit actieplan dient als de basis voor al onze volgende stappen en zorgt ervoor dat we beiden hetzelfde doel voor ogen hebben. De combinatie van jouw ideeën en onze expertise legt de perfecte basis voor een succesvol project!

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
Web designer working
STAP 2

Ontwerpen

Nu begint het creatieve proces echt: het ontwerpen van jouw website. We zorgen ervoor dat je gedurende dit proces volledig betrokken bent en plannen meerdere feedbackmomenten in. Op deze manier garanderen we dat het eindresultaat volledig aan je verwachtingen voldoet.

Een doeltreffend ontwerp weerspiegelt de identiteit van jouw onderneming. We benaderen elk project met de nodige zorg, aandacht voor detail, en streven ernaar dat jouw website precies aansluit bij wat je doelgroep zoekt.

STAP 3

We zijn klaar!

Zodra je helemaal tevreden bent met het design, lanceren we de website. We overhandigen je alle benodigde inloggegevens, zodat je zelf wijzigingen kunt doorvoeren wanneer je maar wilt.

We garanderen een soepele lancering. En ook na het live gaan van de website blijven we beschikbaar voor ondersteuning en om al je vragen te beantwoorden, zodat je zonder zorgen online bent en blijft.

it specialists high five each other in office 2021 08 30 19 00 25 utc 2
EEN SELECTIE UIT ONS WERK

Portfolio

In ons portfolio kun je bekijken hoe elk bedrijf zijn eigen karakter heeft en hoe wij dit in een passende website, webshop of huisstijl hebben vormgegeven.

[VOEG JOUW WEBSITE TOE]
[JOUW BRANCHE]
[Jouw website]
RESTAURANT
Barlekker
SALES BUREAU
Trust Advisors
SPORT
Bobteam Post
TEVREDEN KLANTEN

Ondernemers die jou voorgingen

Isabel Jansen
Isabel Jansen
1 Februari 2024
Luc heeft mijn website gemaakt en wat ben ik ongelofelijk blij! Wat een topper die Luc! Hij heeft echt AL mijn wensen waar kunnen maken, tot in de puntjes. Hij luistert, geeft tips, heeft geduld. Door hem heb ik nu een prachtige site staan. Ik zou het iedereen aanraden een website te laten bouwen door Luc. Want dan weet je zeker dat je precies krijgt wat je voor ogen hebt. Hij is snel, komt altijd afspraken na en hij is fijn te bereiken. Dankjewel Luc, je bent een topper!
Hans Snaterse
Hans Snaterse
27 Januari 2024
Luc leren kennen via Senior web met de vraag voor een website die na het contact met Luc snel en degelijk een website voor me realiseerde ook het meedenken met je wensen ging bijzonder goed Top!
Robin Abels
Robin Abels
12 December 2023
Luuk gecontacteerd voor een website en voor een ander project waar andere mensen niet aan wouden of konden beginnen. Na een goed gesprek gehad waren beide projecten op korte termijn afgerond. Communicatie en het eindresultaat waren top 👌
Thom Nas
Thom Nas
7 September 2023
Luc is de juiste persoon voor een professionele website. We werken met hem samen en hij slaagt er elke keer weer in om mijn verwachtingen te overtreffen.
Timme Schopman
Timme Schopman
5 September 2023
Hele fijne en leuke samenwerking. Het ondernemerskompas denkt mee met de wensen van de klant met groot oog voor detail. 🍀
Karin Waldram
Karin Waldram
13 Juli 2023
Professioneel, vakkundig en betrouwbaar, zijn kwaliteiten van Luc. Hierdoor is het heel fijn samenwerken. Mijn website werkt niet alleen goed, het ziet er ook nog geweldig uit. Echt een aanrader! Bedankt Luc.
robin post
robin post
28 Juni 2023
Fijne communicatie, komt afspraken na, denkt mee en geeft eerlijke adviezen. Top!
Jan Tienstra
Jan Tienstra
2 Mei 2023
Luc Smits van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Tienstra Coaching een fantastische en professionele website gebouwd voor mijn dienstverlening aan rijschoolhouders en (aankomend) rijbewijsbezitters. Luc is een prettig mens om mee samen te werken, communiceert duidelijk en komt zijn afspraken na. Een aanrader!
Mark Pluymaekers
Mark Pluymaekers
17 April 2023
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening door Het Ondernemers Kompas. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd, duidelijk en snel gecommuniceerd over de voortgang en het eindresultaat mag er zijn!
Paw Lush
Paw Lush
2 Maart 2023
Luc van Het Ondernemers Kompas heeft voor mijn bedrijf Paw Lush een website gemaakt. Fijne communicatie! Luc luistert echt naar wat de klant wil, is heel creatief en denkt met je mee! Mijn site zijn er helemaal naar mijn wensen en professional uit dankzij Luc! Echt een aanrader! Bedankt :)
Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een website laten maken in Lingewaard.

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een website laten maken vanaf €899. Voor deze prijs maken wij een professionele website met een home pagina, 3 andere pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content en een contact pagina.

Een website laat je maken bij Het Ondernemers Kompas. Hier hebben wij verschillende pakketten voor. Jij kiest een pakket dat aansluit op de wensen die jij hebt en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag. Naast het maken van websites maken wij ook webshops. Dit kunnen kleine webshops zijn maar ook grotere webshops met een groot aantal producten kunnen wij voor jou maken.

Een eenvoudige website bestaat vaak uit 1 pagina. Dit soort websites worden ook wel one-page websites genoemd. Een website bestaat dan uit 1 pagina waar alle informatie te vinden is die een eventuele klant nodig heeft. Voor een one-page website kun je contact op nemen via ons contactformulier

Bij het maken van een website komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Je moet letten op veel verschillende factoren, zoals: keuze domeinnaam, website doel, juiste indeling, huisstijl, teksten en afbeeldingen, functionaliteiten, call to action, responsive design, website laad tijd, SEO en website beveiliging.

Bij het op maat laten maken van een website door een professional ben je verzekerd van een unieke website die perfect past bij jouw bedrijf. Wanneer je zelf een website maakt bij bijvoorbeeld wix.com zit je vast aan thema’s, hierdoor lijkt jouw website vaak op andere websites en kan je niet het juiste gevoel meegeven aan jouw bezoekers.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!