Website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken? Waarschijnlijk ben jij een ondernemer of zzp’er en ben je opzoek naar een professionele webdesigner. Dan kan ik je vertellen dat je die hebt gevonden! Het Ondernemers Kompas is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops en one-page websites.

element 8a
Illustratie website laten maken
element 11
element 31

Een website laten maken

Hieronder kun je onze website pakketten bekijken

Het Ondernemers Kompas biedt verschillende website pakketten aan: One Page, Starter, Pro en het Premium pakket. Alle pakketten sluiten perfect aan op jouw onderneming. Onze websites worden gemaakt met het meest gebruikte CMS ter wereld ”WordPress”. Ben je nog niet zeker over welk pakket het beste aansluit bij jouw onderneming? Neem dan contact op voor advies.

One Page

Heb je genoeg aan 1 pagina dan is dit het ideale pakket.

€449

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Starter

Dit pakket biedt alles wat starters nodig hebben om hun online aanwezigheid te vergroten.

€799

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Meest gekozen

Pro

Het ‘Pro’ pakket is perfect voor ondernemers die meer mogelijkheden en functionaliteiten willen voor hun website.

€949

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Premium

Het ‘Premium’ pakket biedt alles wat ondernemers nodig hebben voor een uitgebreide website met onbeperkte mogelijkheden.

€1349

Genoemde prijs is een richtprijs excl. BTW

Website laten maken werkwijze

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen unieke identiteit geven.

Het Ondernemers Kompas sfeerfoto1
Opsomming nr1
Kennismaken & Brainstormen

Samen kijken we naar wat je graag met jouw onderneming wil uitstralen en wat voor gevoel je jouw klanten wil geven. Op basis hiervan gaan we samen aan de slag met het maken van een duidelijk plan.

Opsomming nr2
Ontwerpen

Vervolgens beginnen we met het belangrijkste onderdeel, het daadwerkelijk ontwerpen van jouw website. Tijdens het ontwerpen houden we nauw contact en sturen we de voortgang door om hier jouw feedback op te ontvangen.

Opsomming nr3
Opleveren

Wanneer jij 100% tevreden bent over het eindresultaat, leveren we het ontwerp op. Je krijgt vervolgens de inlog gegevens om bij de achterkant van jouw website in te loggen. Hiermee kan je eventueel zelf aanpassingen doen.

WordPress website laten maken

Bij het bouwen van jouw website maken wij gebruik van WordPress, dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Hiermee bouwen wij de website precies zoals jij deze wil hebben. Zodra het beste plan voor jouw bedrijf duidelijk is zorgen wij ervoor dat het ontwerp in elkaar wordt gezet. Vervolgens leveren wij deze aan en kijken we samen of alles naar wens is. Wanneer dit niet het geval is zorgen wij ervoor dat de gewenste aanpassingen worden gedaan.

Wordpress website laten maken
Makkelijk zelf je website beheren

Makkelijk zelf te beheren

Wij gebruiken voor het bouwen van jouw website het CMS-systeem van WordPress. Met dit systeem is jouw website ook voor jou zelf makkelijk aan te passen. Je krijgt hierover een korte uitleg. Uiteraard kunnen wij dit ook voor jou doen.

Responsive design

Responsive design

Wij zorgen ervoor dat alle websites overzichtelijk en makkelijk te gebruiken zijn op alle apparaten. Of je nu op een smartphone, tablet of laptop zit. Met een responsive design hebben jouw bezoekers altijd de beste ervaring.

Geen onverwachte kosten

Geen onverwachte kosten

Bij ons kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Samen maken we duidelijke afspraken en hanteren altijd vaste prijzen. Als er onverwachts toch iets veranderd laten we dit direct weten.

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over een website laten maken

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een website laten maken vanaf €599. Voor deze prijs maken wij een professionele website met een home pagina, 3 andere pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content, een contact pagina en basis SEO. Wij zorgen er met SEO voor dat jouw website gevonden wordt op Google en vindbaar is voor jouw publiek.

Een website laat je maken bij Het Ondernemers Kompas. Hier hebben wij verschillende pakketten voor. Jij kiest een pakket dat aansluit op de wensen die jij hebt en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag. Naast het maken van websites maken wij ook webshops. Dit kunnen kleine webshops zijn maar ook grotere webshops met een groot aantal producten kunnen wij voor jou maken.

Een eenvoudige website bestaat vaak uit 1 pagina. Dit soort websites worden ook wel one-page websites genoemd. Een website bestaat dan uit 1 pagina waar alle informatie te vinden is die een eventuele klant nodig heeft. Voor een one-page website kun je contact op nemen via ons contactformulier

Bij het maken van een website komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Je moet letten op veel verschillende factoren, zoals: keuze domeinnaam, website doel, juiste indeling, huisstijl, teksten en afbeeldingen, functionaliteiten, call to action, responsive design, website laad tijd, SEO en website beveiliging.

Bij het op maat laten maken van een website door een professional ben je verzekerd van een unieke website die perfect past bij jouw bedrijf. Wanneer je zelf een website maakt bij bijvoorbeeld wix.com zit je vast aan thema’s, hierdoor lijkt jouw website vaak op andere websites en kan je niet het juiste gevoel meegeven aan jouw bezoekers.

element 11
professionele webdesigner inhuren
× Stuur ons een appje