Website laten maken

Wil jij een professionele website laten maken? Waarschijnlijk ben jij een ondernemer of zzp’er en ben je opzoek naar een professionele webdesigner. Dan kan ik je vertellen dat je die hebt gevonden! Het Ondernemers Kompas is gespecialiseerd in het maken van websites, webshops en one-page website design.

Website laten maken illustratie oranje

Een website laten maken?

Hieronder kun je onze pakketten bekijken.

Het Ondernemers Kompas biedt verschillende website pakketten aan: Basis, Plus en het Uitgebreide pakket. Alle pakketten sluiten perfect aan op jouw onderneming. Onze websites worden gemaakt met het meest gebruikte CMS ter wereld ”WordPress”. Ben je nog niet zeker over welk pakket het beste aansluit bij jouw onderneming? Neem dan contact op voor advies.

Basis

WordPress website
599
 • Home pagina
 • 3 losse pagina's
 • Contact pagina
 • Design op maat

Plus

WordPress website
749
 • Home pagina
 • 10 losse pagina's
 • Contact pagina
 • SEO basis
 • Design op maat
Populair

Uitgebreid

WordPress website
1250
 • Home pagina
 • 20+ pagina's
 • SEO optimalisatie
 • Design op maat

Hoe gaan we te werk?

Wanneer je besluit een samenwerking met ons aan te gaan is het wel fijn om te weten hoe het proces gaat lopen. Hieronder vindt je informatie over hoe wij te werk gaan en hoe wij jouw onderneming een eigen identiteit geven.

01  Kennismaken

Het eerste contact met elkaar leggen is uiteraard de eerste stap bij een kennismaking. We proberen jou en je onderneming eerst zo goed mogelijk te leren kennen.

02  Brainstormen

Samen kijken we wat je graag met jouw onderneming wil uitstralen en wat voor gevoel je jouw klanten wil geven. Op basis hiervan gaan we aan de slag.

03  Ontwerpen

Vervolgens beginnen we met het belangrijkste onderdeel, het daadwerkelijk ontwerpen van jouw website. Tijdens het ontwerpen houden we nauw contact en sturen we de voortgang door om hier jouw feedback op te ontvangen.

04  Opleveren

Wanneer jij 100% tevreden bent over het eindresultaat, leveren we het ontwerp op. Je krijgt vervolgens de inlog gegevens om bij de achterkant van jouw website in te loggen. Hiermee kan je eventueel zelf aanpassingen doen. 

Website laten maken bureau

WordPress website laten maken

Wij maken gebruik van WordPress, dit is het meest gebruikte CMS ter wereld. Hiermee bouwen wij de website precies zoals jij deze wil. Zodra het beste plan voor jouw bedrijf duidelijk is zorgen wij ervoor dat het ontwerp in elkaar wordt gezet. Vervolgens leveren wij deze aan en kijken we samen of alles naar wens is. Wanneer dit niet het geval is zorgen wij ervoor dat de gewenste aanpassingen worden gedaan.

Welke programma's gebruiken wij?

Met onderstaande programma's vergroten wij jouw online vindbaarheid.

FAQ

Heb jij een vraag? Misschien vindt je hier het antwoord.

Bij Het Ondernemers Kompas kan je al een website laten maken vanaf €599. Voor deze prijs maken wij een professionele website met een home pagina, 3 andere pagina’s die jij naar jouw wens in kan vullen met content, een contact pagina en basis SEO. Wij zorgen er met SEO voor dat jouw website gevonden wordt op Google en vindbaar is voor jouw publiek.

Een website laat je maken bij Het Ondernemers Kompas. Hier hebben wij verschillende pakketten voor. Jij kiest een pakket dat aansluit op de wensen die jij hebt en wij gaan vervolgens voor jou aan de slag. Naast het maken van websites maken wij ook webshops. Dit kunnen kleine webshops zijn maar ook grotere webshops met een groot aantal producten kunnen wij voor jou maken.

Een eenvoudige website bestaat vaak uit 1 pagina. Dit soort websites worden ook wel one-page websites genoemd. Een website bestaat dan uit 1 pagina waar alle informatie te vinden is die een eventuele klant nodig heeft. Voor een one-page website kun je contact op nemen via ons contactformulier

Bij het maken van een website komt meer kijken dan de meeste mensen denken. Je moet letten op veel verschillende factoren, zoals: keuze domeinnaam, website doel, juiste indeling, huisstijl, teksten en afbeeldingen, functionaliteiten, call to action, responsive design, website laad tijd, SEO en website beveiliging.

Bij het op maat laten maken van een website door een professional ben je verzekerd van een unieke website die perfect past bij jouw bedrijf. Wanneer je zelf een website maakt bij bijvoorbeeld wix.com zit je vast aan thema’s, hierdoor lijkt jouw website vaak op andere websites en kan je niet het juiste gevoel meegeven aan jouw bezoekers.