Basis website

BASIS WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Een basis website laten maken

Het ‘Basis’ pakket van Het Ondernemers Kompas biedt een sterke start voor je online aanwezigheid. Met WordPress en meerdere plugins creëren we een unieke website die jouw visie weerspiegelt. We ondersteunen je voor en na de oplevering. Behoefte aan advies over het juiste pakket? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over dit pakket:

Complete website

Wij bouwen een volledig op maat gemaakte website die perfect aansluit op jouw bedrijf en merkidentiteit. Alles wordt speciaal ontworpen en aangepast aan jouw behoeften en wensen.

5 losse pagina's

Wij creëren 5 unieke pagina's voor jouw website, elk met een specifiek doel en inhoud die jouw producten en diensten op een duidelijke en effectieve manier presenteren.

Makkelijk zelf aan te passen

We zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je website.

2 correctie rondes

Tijdens het ontwikkelingsproces bieden we 2 correctierondes aan. Hierdoor kun je feedback geven en aanpassingen laten doen om ervoor te zorgen dat de website aan al je verwachtingen voldoet.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je website.

Zoekmachinevriendelijk

We optimaliseren jouw website voor zoekmachines door metatitels, metadata, permalinks, uitgelichte afbeeldingen en alt-teksten aan alle afbeeldingen toe te voegen. Dit maakt de website SEO-klaar.

Snelle laadtijden

Een snelle laadtijd is essentieel voor het behouden van bezoekers. Jouw website zal snel en responsief zijn, wat ervoor zorgt dat de algehele gebruikerservaring altijd positief is.

Design op maat

We ontwerpen een op maat gemaakte website die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt en indruk maakt met een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

01.

Basis website

Het ‘Basis’ pakket is een uitstekende start voor ondernemers die hun online aanwezigheid effectief willen versterken

v.a.

€899

excl. BTW

 • Complete website
 • 5 losse pagina's
 • Makkelijk zelf aanpassen
 • 2 correctie rondes
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Persoonlijk dashboard
 • Extra functies
  Optioneel
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak jouw website- of webshop pakket compleet met onze aanvullende diensten. Kies uit een op maat gemaakte huisstijl, SEO-optimalisatie of technisch onderhoud om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Het Ondernemers Kompas hebben we alles om jouw online succes te vergroten.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Website onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!