Professionele website

PROFESSIONELE WORDPRESS WEBSITE LATEN MAKEN

Een professionele website laten maken

Het ‘Professionele’ pakket van Het Ondernemers Kompas gaat een stap verder. Met uitgebreide functionaliteiten en WordPress als basis, ontwerpen we een website die jouw visie reflecteert. Behoefte aan advies over het juiste pakket? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over dit pakket:

Complete website

Wij bouwen een volledig op maat gemaakte website die perfect aansluit op jouw bedrijf en merkidentiteit. Alles wordt speciaal ontworpen en aangepast aan jouw behoeften en wensen.

10 losse pagina's

Wij creëren 10 unieke pagina's voor jouw website, elk met een specifiek doel en inhoud die jouw producten en diensten op een duidelijke en effectieve manier presenteren.

Makkelijk zelf aan te passen

We zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je website.

3 correctie rondes

Tijdens het ontwikkelingsproces bieden we 3 correctierondes aan. Hierdoor kun je feedback geven en aanpassingen laten doen om ervoor te zorgen dat de website aan al je verwachtingen voldoet.

Mobielvriendelijk

We zorgen ervoor dat de website gebruiksvriendelijk is en dat je zelf eenvoudig content kunt toevoegen, bewerken of verwijderen. Je hebt volledige controle over de inhoud van je website.

Zoekmachinevriendelijk

We optimaliseren jouw website voor zoekmachines door metatitels, metadata, permalinks, uitgelichte afbeeldingen en alt-teksten aan alle afbeeldingen toe te voegen. Dit maakt de website SEO-klaar.

Snelle laadtijden

Een snelle laadtijd is essentieel voor het behouden van bezoekers. Jouw website zal snel en responsief zijn, wat ervoor zorgt dat de algehele gebruikerservaring altijd positief is.

Design op maat

We ontwerpen een op maat gemaakte website die jouw unieke merkidentiteit weerspiegelt en indruk maakt met een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

Extra functies

Met het professionele pakket krijg je toegang tot extra functies zoals ACF (Advanced Custom Fields), offerte modules en landingspagina's voor een sterkere online aanwezigheid.

Persoonlijk dashboard

Wij zorgen voor een aangepast dashboard dat speciaal is ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen, hierdoor heb je de volledige controle over je website of webshop.

02.

Professionele website

Het ‘Professionele’ pakket is perfect voor ondernemers die meer mogelijkheden en functionaliteiten willen voor hun website.

v.a.

€1799

excl. BTW

 • Complete website
 • 10 losse pagina's
 • Makkelijk zelf aanpassen
 • 3 correctie rondes
 • Mobielvriendelijk
 • Zoekmachinevriendelijk
 • Snelle laadtijden
 • Design op maat
 • Persoonlijk dashboard
 • Extra functies
 • SEO
  Optioneel
Maak jouw pakket compleet

Aanvullende diensten

Maak jouw website- of webshop pakket compleet met onze aanvullende diensten. Kies uit een op maat gemaakte huisstijl, SEO-optimalisatie of technisch onderhoud om jouw online aanwezigheid te versterken. Bij Het Ondernemers Kompas hebben we alles om jouw online succes te vergroten.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

SEO

Google ranking, backlinks, keyword research, SEO tips

Website onderhoud

Maandelijks onderhoud, Jaarlijks onderhoud, Strippenkaarten

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!