Strippenkaarten

Flexibel website onderhoud

Onderhoud met Strippenkaarten

Onze flexibele strippenkaarten, beschikbaar in pakketten van 4, 8, of 16 uur, geven jou de controle over het onderhoud en de updates van je website of webshop. Met deze aanpasbare optie zijn er geen langdurige verplichtingen – je kiest zelf het moment en de omvang van de aanpassingen die je nodig hebt.

01.

4 uur website onderhoud

Dit pakket is ontworpen voor belangrijke updates en aanpassingen, ideaal om je website of webshop actueel en storingsvrij te houden.

4 x €70 = €280

excl. BTW

 • 4 uur onderhoud
 • 12 maanden geldig
 • Binnen 1 dag reactie
 • Verwerkt binnen 2 dagen
 • Inzicht in de werkzaamheden

02.

8 uur website onderhoud

Kies voor dit pakket als je website of webshop grotere aanpassingen nodig heeft, zoals het aanpassen en toevoegen van pagina’s

8 x €65 = €520

excl. BTW

 • 8 uur onderhoud
 • 12 maanden geldig
 • Binnen 1 dag reactie
 • Verwerkt binnen 2 dagen
 • Inzicht in de werkzaamheden

03.

16 uur website onderhoud

Het 16-uur pakket is geschikt voor grote aanpassingen of complexe uitbreidingen van je website of webshop.

16 x €60 = €960

excl. BTW

 • 16 uur onderhoud
 • 12 maanden geldig
 • Binnen 1 dag reactie
 • Verwerkt binnen 2 dagen
 • Inzicht in de werkzaamheden
Een sterke start

Een sterke online basis

Begin met een sterke basis van jouw online aanwezigheid: zonder een website, webshop of huisstijl is er geen onderhoud nodig. Wij ontwikkelen een website, webshop of huisstijl die jouw bedrijf perfect weerspiegelt.

Website laten maken

Op maat gemaakte websites, webshops en one-page websites.

Webshop laten maken

Op maat gemaakte webshops, shopify, woocommerce.

Huisstijl laten maken

Branding, logo, visitekaartjes, social media content.

Uitleg strippenkaarten

Hoe werken onze strippenkaarten?

Wanneer je besluit een strippenkaart bij ons af te nemen is het wel fijn om te weten hoe het precies werkt.
Hieronder vindt je meer informatie over hoe onze strippenkaarten werken.

STAP 1

Tijdsindicatie

Zodra je een strippenkaart bij ons hebt afgenomen, heb je de complete vrijheid over het inzetten van de uren. Wil je een aanpassing doorvoeren? Laat het ons weten. We geven je een schatting van de benodigde tijd en na jouw goedkeuring, voeren we de aanpassingen door op jouw website of webshop. Indien de resterende uren op je strippenkaart niet toereikend zijn, bieden we je de optie om per uur af te rekenen of kun je kiezen voor een nieuwe strippenkaart.

close up view of business people discussing the ch 2023 05 16 20 05 59 utc 1
Web designer working
STAP 2

Aan de slag!

Na ontvangst van jouw goedkeuring, gaan we direct aan de slag. We verwerken jouw wensen op je website of webshop en zorgen dat de aanpassingen zorgvuldig worden uitgevoerd. We houden je continu op de hoogte van de vooruitgang, zodat je altijd betrokken bent bij de ontwikkelingen van je website of webshop.

STAP 3

Opleveren & Feedback

Na voltooiing van de aanpassingen brengen we je meteen op de hoogte. We hechten veel waarde aan jouw feedback en staan open voor je eerste indrukken en aanvullende wensen. Na het verwerken van jouw suggesties, ronden we alles zorgvuldig af. Ons doel is altijd om te zorgen dat je volledig tevreden bent met het eindresultaat!

it specialists high five each other in office 2021 08 30 19 00 25 utc 2
Vind het antwoord op jouw vraag

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over onze strippenkaarten.

Als je zoekt naar ‘website onderhoudskosten’, bieden onze pakketten transparante prijzen. Kies voor flexibel websitebeheer met onze strippenkaarten: 4 uur voor €280, 8 uur voor €520, en 16 uur voor €880, exclusief BTW. Deze opties geven je de vrijheid om updates en aanpassingen te plannen gedurende 12 maanden, perfect voor het actueel en storingsvrij houden van je website of webshop.

De ‘website onderhoudsprijzen’ variëren per pakket. Voor reguliere updates en aanpassingen is ons ‘Onderhoud’ pakket €49 p/maand. Voor websites die meer eisen stellen, is ‘Onderhoud + Hosting’ beschikbaar voor €79 p/maand. Voor uitgebreide zorg inclusief SEO, bieden we een jaarlijks pakket aan voor €119. Alle prijzen zijn exclusief BTW en gericht op optimalisatie en prestatie.

‘Website onderhoudstijd’ is een veelgestelde vraag. Wij waarborgen een snelle service met reactie binnen 1 dag en voltooiing van het onderhoud binnen 2 dagen, afhankelijk van de complexiteit van de werkzaamheden. Onze pakketten bieden inzicht in de werkzaamheden, zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Hoewel ‘website onderhoudsverplichting’ niet verplicht is, is regelmatig onderhoud essentieel voor de veiligheid en effectiviteit van je online aanwezigheid. Onze onderhoudspakketten zorgen ervoor dat je website optimaal blijft presteren zonder langdurige contracten, waardoor je de controle behoudt over het onderhoud van je site.

businessman or accountant checking corporate infor 2023 03 17 15 30 45 utc 1
WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Samen bouwen aan jouw online succes?

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Onze mix van creativiteit en kennis garandeert online succes.

× Stuur ons een appje!